AKTUELNO

Gledateljka je ipak na Sanjinoj strani!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su gosti u večerašnjem izdanju emisije "Narod pita". Usledio je prilog o odnosu i svađama Matore i Monike a zatim i poziv od gledateljke iz Kruševca.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, imam jedno pitanje za Matoru. Kako si planirala život sa Sanjom? - pitala je gospođa.
Pogodio me je ovaj klip malo i ne znam šta mi je. Videla sam budućnost sa njom svakako u nekom trenutku - rekla je matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva budućnost sa Sanjom uopšte? - ubacila se gledateljka.
Sada ne, svako je krenuo svojim putem. Ja pozdravljam Beč iz nekih svojih razloga - nasmejala se Jovana.
Kakav Beč, ja nemam nikoga i nikakav put, ne razumem ništa ako to nešto na moj račun kažeš - ubacila se Sanja.
Ja imam simpatiju i nadam se najboljem, fali mi zagrljaja pravo da vam kažem - izjavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, jako ste lepi i zgodni. Krenuli ste normalnim putem i samo tako nastavite. Imaćete decu porodicu i to je najlepše i to je moj savet vama - rekla je gledateljka.
Samo da dodam, bitno je da je zdrav odnos, dvoje ljudi koji se vole. Ja se ne ograđujem od Jovane, samo to želim da kažem. Nisam se u tome pronašla, ja želim decu i da se udam nešto sasvim drugo - dodala je Sanja.
To je u redu, ali je trebalo odmah da kažeš! - prekinula je Matora.
Ja sam to rekla kada sam shvatila. Ne želim da se svađam, odgovaraću na pitanja gledalaca i Ivanina, ovo me ne zanima. Ni ova persona me ne zanima - rekla je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, mislim da je gledateljka želela da ti kaže da želiš da budeš voljena, ali te niko nije ispoštovao i onoliko koliko si tražila? Da li u tebi čuči devojčica koja želi da bude voljena? - pitala je Šopićeva.
Mislim da je to nedostatak ljubavi i očinske strane. Najviše me je Jovana povredila, koliko me je volela toliko me je i povredila. Mnogo je loše stvari radila. Nikada nisam osetila ljubav od svog oca, zato možda tražim ljubav i oslonac, pa sam tražila neko rame. Na pogrešnom mestu sam tražila ljubav a oni su bili odvratni prema meni - navela je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga