AKTUELNO

Žestoko na samom startu!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Dakro Tansijević podestio je

Bila sam ljuta i htela sam da pitam Dušicu da li mogu da se vratim samo na 5 minuta da objasnim neke stvari. Kad sam izašla mnogi su rekli da ne mogu da veruju da sam izašla 14. i da je to zbog veze, stvara, Kenanovih fanatika. Možda sam trebala više da kukam, lupam i plačem. Aludirma na sve - rekla je Rialda.
Neke su davali takve komentare na Milicu Kemez - dodao je Darko Tanasijević.
Nisam mislila na nju. Ja sam bila suzdržana, na ulici bih se verovatno pobila da mi neko dobaci. Bila sam nekkao inicijator da pročitma i vidim sve. Bile su uspomene i kad sam videla naravno da mi nije bilo drago. Ljudi kažu da nalazim opravdanje da izađem iz moje fejk veze jer je Kenan bezgrešan. Tetke u klimaksu da se objasnimo, Kenan je dao povoda. Kad voliš nekoga i postaviš hronološki kakoi se postavio i vidiš prepiske, naravno da ne može da mi bude sve jedno. Da je on dao povoda, dao je, a da je gospođica dobro iskoristila, da se vozi i započne priču. Bila sam toliko ljuda da u mometu kad je ispao šesti nisam mogla da pokažem da sam ljuta što je ispao šesti koliko sam bila ljuta zbog prepiski - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao vaš razgovor, ti si bila ljuta i kad ste se pojavili na žurki, tad si rekla da treba da sednete i razgovarate? - upitao je voditelj.
Krenulo je spontano, vodilo je jedno za drugim. Nije bilo prostora, te stvari iziskuju više vremena, neka Kenan opiše - rekla je Rialda.
To nam je bio najgori razogovor, toliko smo se svađali. Tolika je vriska i cika bila, sramota me je bilo, bili smo u hotelu. Žestoka je bila svađa, ali trebalo je tako. Sve je bilo u vezi prepiske sa Teodorom, ja sam priznao da sam pogrešio, ali po meni nije toliko strašno, onda je oba počela da vrišti i dobro smo se svađali - objasnio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti prijalo da tvoja devojka ima takvu konverzaciju? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Isto sam pitala - dodala je pevačica.
Ne bih imao ništa protiv - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško je. Zatvoren si. Dolazi neka Teodora, njegova ekacija govori da je nespto. Ušli smo u vezu i rijalitiju, noramlno je da ne znamo neke stvari. Zaljubljena sam, idealizujem i onda dođe tako nešto i neki reptil uperi prstom u mene i kaže kako se on sprda - pričala je Rialda.
Reptil? Teodora? - pitao je Darko.
Ne. Oni što su dobacivali da je naša veza fejk - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga