AKTUELNO

Ovo ju je potreslo.

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni prilog za večeras, a prikazana je brutalna svađa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, tokom koje je ona nasrsnula na njega, a on joj je govorio da više sa njom neće imati intimne odnose.

Sve sam ja ovo videla i pre, imam memorijsko pamćenje, sećams se svega. Krivo mi je što sam dovodila sebe u situaciju da moj izbor bute takav kakav je bio - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola joj ovde govorio: "Nema više k*rca, neću da te j*bem", ponižava je. Ona sve to zna. Ona svojim izborom vređa nešto što joj je sveto. Ima veliki problem. Treba da bude u kući u Nišu 24 sata. Ako te Zola toliko voli, neka dođe i da pomogne ljudima, a ne da se baškarite u etno selu. Ko živi u kafani? Šta ja treba da mislim o tome? Miljana, tvoj dečko živi u kafani! O čemu se ovde radi? Zemljače, iznajmi stan, ako nemaš para, iznajmi u Ritopeku, bilo gde? Šta je plan? da budete u etno selu? Ona odlično zna šta ja sada pričam. Ovaj klip nije gledala, pobegla je, beži od istine. Ovo su njih dvoje, ovo je stvarno stanje. Etno selo je samo prevara, samo lažna nada. Njoj je mesto u kući u Nišu... Emisija, kuća! - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.