AKTUELNO

Suočavanje!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon odgledanog priloga o sukobima Mine Vrbaški i Kristijana Golubovića, oni su progovorili kakav je trenutno njihov odnos.

Mina je rekla da ne razgovaraju od tada - dodao je voditelj Milan Miloešević.
Ne da ne razgovaramo, nisam u kontaktu ni sa Milicom. U trenutku besa čovek kaže stvari koje ne misli. Iskreno sam mu se izvinila, naš odnos je mogao da bude super, kao što je kasnije i bio. Žao mi je što je sve ovo bilo, neke stvari se dešavaju bespotrebno - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu je Mina. Kad pogledam ovo to je toliko daleko. Da li sam tako reagovao zbog prostora ili jer je pomenula moju mamu. Ličila mi je na moje hejtera, kojih ima nekoliko. Znam Minu i znam šta je prolazila, dobar je čovek, ima dobru dušu. Ja sam takav čovek mogu da oprostim teške reči. Izigrivala je velikog mangupa, da objasni meni da ja nisam mangup i onda se ja zainatim - dodao je Golubović.
Mogu da kažem da je između nas prestala tenzija, on je bio ranjen, dešavale su mu se stvari, koje su dešavale. Hteli smo da izbacimo bes, pa kome prvi stane na žulj. Ne zameram mu, znam da kad se posvađa i uvredi, bude mu žao isto kao i meni - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga