AKTUELNO

Želi da se posveti sebi.

U emisiju "Narod pita" uključio se još jedan gledalac, koji je želeo da porazgovara sa Milicom Kemez.

Dobro jutro, ja sam Tanasije. Pozdravljam Kristijana, Milicu i Minu. Hteo bih da pitam Milicu da li se snašla za kuću? - pitao je Tanasije.

Foto: TV Pink Printscreen

U potrazi smo za placom, izgradnja je 60 dana, kada nađemo plac, počećemo sa gradnjom, ugovor je potpisan. Prezadovoljna sam, neću da žurim, želim da nađem lokaciju koja mi odgovara, pozdrav za PIK kuće, izašli su mi u susret, dobila sam i 20 kvadrata više - odgovorila je Milica.
Milice, ima li Bora sobu u toj kući? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa... Planiram da mi jedna soba bude modni atelje, videćemo vremenom šta će biti. Trenutno ne razmišljam o emotivnim odnosima, da li će biti Bora ili neki drugi dečko. Sebe u Zadruzi nisam za dve godine pokala u pravom svetlu, vreme je da pokažem kreativnost. Izgubila sam sebe, dužna sam ljudima koji su glasali za mene da im se uspehom zahvalim. Treba da krenem da gledam sebe, isključivo sebe. A ostalo, da li je suđeno, videćemo. Ja nikad o Bori neću nešto ružno da pričam, on je deo mene, deo moje prošlosti, videćemo da li će biti deo budućnosti. Okrenuće se sama sebi, pa ćemo videti šta će biti - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.