AKTUELNO

Tenzija na vrhuncu!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon odgledanog priloga voditeljka Ivana Šopić imala je pitanje za Nadicu Zeljković zbog njenih sukoba sa zadrugarima.

Da li mislite da su neki zadrugari bili sujeti jer su osetili da ste favorit? - pitala je Ivana Šopić
Ova svađa sa Janjušem je bilo neko prepucavanje, ja njega gotivim zbog humora. Davala sam Maji savete da bi ona imala samopuzdanje, a on se ubacio sav ogorčen. Iritira ih što kažem da sam žena koja radi i što pozivam radniču klasu, kad sam videla da ih to irita, namerno sam radila. Svako je radio šta je želeo, Janjušu ne bih rekla da nije on meni - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša šta bi dao da si kao Mateja Matijević? - glasilo je pitanje sa tvitera.
Ša ima sreće što se Tara gadi Mateji posle svih stvari koje se dešavaju. Prošle godine sam dobio snimak od repera iz 2Bona, pričala je da je ona njega proganjala i da su se tako upoznali. Ima taj snimak, gde on govori da je on histerisala i da je on bežao od nje. Danas sam se čuo sa Franom i JMatejeom, tu su sve stvari jasne. Ja znam oriču koja je moja i njena, Ša zna svoju. Mateji se gadi cela situacija - otkrio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je bilo potrebno da ga pominje? - pitala je Ivana Šopić.
Njemu ne, ona je to radila jer ga je volela - rekao je Đedović.
Da li misliš da bi se pomirila da ima priliku - upitala je voditeljka.
Ovako(pucnuo prostima) - rekao je Đedović,

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si stvarno prihavtio sve što je Karić izneo, Menusr, Mateja? -
Ako moram opet, ja ću opet. Da se vratimo na to, to je bilo u Zadruzi, drugačije je napolju. Tamo sam u zatvorenom prostoru, ne spavam, dernjaju mi se, sugerišu, mešaju se. Čovek tamo izludi totalno. Tamo sam zamerao stvari koje napolju ne zameram. Pet puta sam ljubomorniji u Zadruzi. Mi smo se inatili jedno drugom, dosta puta
Je l' si se ti inatio sa Paulom kad je ona izašla? -
Nisam se inatio, njoj je tako delovalo - rekla je

Foto: TV Pink Printscreen

Paula se namerno inatila i Tari i Franu. Videli smo u čijem krevetu završi na kraju, kod Vuka Moba. On se kleo da mu se Paula ne sviđa - ubacio je Đedović.
Zar nije Vuk mene optuživao? - pitao je Ša.
To vidi sa kolegom - dodao je Đedović.
Pazite koga optužujete jer nikada ne znate šta može da se desi tokom života. Ovo me je jako začudilo, bio je najbučniji. U odonsu na veze u Zadruzi mi smo bili med i mleko - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga