AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tansijević pitao je Marko Janjuševića Janjuša za sukobe sa Nadicom Zeljković.

Polemisalo o tvojim sukobima sa Nadicom, zbog čega? Šta je tebe iritiralo? - pitao je Darko Tansijević.
Imali smo baš dobar odnos u Zadruzi, pred kraj smo imali rasprave, ona je čula od jedne osobe, ne želim ime da joj spominjem, a onda je ona mene namerno provocirala nekim stvarima, gde sam ja već pucao. Dobro je uigrala rijalititi, gurala je samo jednu priču i na kulturan način podbadala - pričao je Janjuš.
Njoj je najteže padalo kako na sve to gleda njena majka - dodao je voditelj Darko Tanasijević
Ona je neverovatno vezana, ona je 9 puta čestitala rođendan. Stvarno sam bio dobar sa njom, neću ništa loše da pričam. Zadnjih par dana me je uhvatila u mašinu, nisam je opsovao. Pozdravljam je. Zna ona gde je mene podbadala - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekam celu noć, puno pozdrava za Janjuša. Imam zapovest od tetke da moram da sačekam da pričam sa Janjušem. Navijali smo za vas, jako smo hteli prvi da budete, ona gospođa nikako. Drugi put ćemo vas izgurati da budete prvi - rekla je gledateljka Ilonka, koja se upravo uključila u emisiju.
Kad bih znao da ćete me vi izgurati da budem prvi, ja bih ponovo ušao u Zadrugu -
Vi ste bili džentlmen. Puno budite tako dobri, nemojte psovati, muški pričaju ružne reči, vi ste gospodin - nastavila je ona
Omakne mi se tako - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo ste zlatni da vaše obrazovanje bude glavno i da privučete šarmom, budite tako lepi - hvalila je gledateljka Aleks.
Imate neko pitanje? - pitao je Darko Tanasijević.
Kako je porastao tako lep i velik? - pitala je ona.
Odrasta sam na hlebu i kajmaku. I braća su visoka, ovaj jedan jeste, ovaj nije baš kao mi. Deda mi je bio 2 metra 17, nosio opanke 56 - našalio se košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta vam je najlepše kod njega? - pitao je voditelj.
Što je tako iskren, vidi se da je dobra duša i nežan otac, to je ogledalo svakoga. Ona mala bezobrazna, nevaspitana, nekulturna, to nije za tebe, ne daj se - rekla je Ilonka.
Ljubimo vas ja i Aleks - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga