AKTUELNO

Iskreno!

Omiljena emisija svih ljubitelja najgledanijeg rijalitija na Balkanu je upravo počela. Večerašnje izdanje "Narod pita" je posvećeno Teodori Bilanović i Milanu Jankoviću Čorbi koji će se do ranih jutarnjih sati družiti sa gledaocima.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratila bih se na tvoju bivšu vezu sa Majom, nikada je niste ozvaničili, jel si joj rekao nekada da si zaljubljen u nju? - pitaja je Ivana.
Imao sam emociju svakako, ali to je bilo sviđanje, ne nešto pravo. Sa Teodorom sam dosta brzo prepoznao - odgovorio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je bila definitivno mirna sa tobom, kako su to gledaoci videli kao ljubav a ti kažeš da nije bila? Da li je na sve to uticao njen odnos sa Janjušem? - pitala je Ivana.
Energije su nam se poklopile, nije me ograničavala, bili smo ljudima zabavni. Mislim da to nije bila prava ljubav, jer ljubav uvek opstane, onda to nema granice. Definitvno je bila sa mnom drugačija, ali nisam se trudio, nije mi bila namera, samo sam radio šta mislim da treba. Iskreno, ne znam šta sam ja to radio pa je bila takva. Nisam imao nekog strpljenja, živaca, nego je sve išlo spontano. Odnos sa Janjušem je dosta uticalo, ali najviše greška tog seksualnog odnosa koji sam napravio. Desio mi se haos u glavi, zahvalio bih se Nadici, koja je bila tu uz mene i pomogla mi. Šapnula mi je nešto i podigla me je odjednom, osvestio sam se. Tad sam rekao sad je došlo mojih pet min. Možda su zato ljudi mislili da sam iskoristio Maju jer sam sve batalio - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga