AKTUELNO

Uvek ima spreman odgovor.

U toku je emisija "Narod pita", a gosti u studiju kod Ivane Šopić su Nadica Zeljković i Filip Car. Još jedna gledateljka se uključila u studio, pa poruičila Kiji da je bila majstor da isprovocira favorite, te da se bori za svoje dete.

Ne znam šta je ta Jovana uradila, znam da je Kija bila sa Filipom u wc-u, svi smo plakali zbog njenog života. Vi ste dobra majka, ali nemojte da budete maćeha drugim devojkama. Nemojte da kritikujete. U svakom slučaju Vas podržavam - pričala je gledateljka.
Jesam surova u komentarima, samo sam htela da joj skrenem pažnju na život posle Zadruge. A što se tiče Kije i Filipa, on je rekao da nije istina. U svakom slučaju, nemam ništa protiv, ali verujem svom detetu. I kad neko nešto uradi tamo, treba da ide ponosno kroz život i podigne glavu. Jovana jeste koristoljubiva, i tvrdim, neka vreme pokaže. Ja sam bila učesnica, morala sam da komentarišem šta se tamo dešavalo - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

I tamo ste držali slovo, uvek ste bili najpametniji. Zašto je stavljati na crnu listu, jer se zaljubila? A pritom ste Maju podržavali, nju niste kritikovali. Vi ste atakovali svakog ko je mogao da pobedi - nastavila je gledateljka.
Ponavljala sam samo reči koje one trpe od svojih partnera. Evo Car zna da je on prozvan, jer je isto govorio Mini. Da ne pričam šta je sve Miljana slušala od Zole i svoje majke, ali mi je ona nekako bolna tačka, pa sam nju zapostavila. Jako mi je krivo zbog Jovane što je dozvolila sve to, isto tako za Aleksandru, koju sam obožavala - odgovorila je Nadica.
Vi niste slučajno pobedili, i svaka Vam čast. Ali kažem da, imali ste borbu koja je nekad bila gadna. Vi ste bar otvoreno govorili, i kažete iskreno, a Sandra je fino pričala, pa za crnim stolom pljuvala. Kad ste ušli, pomislila sam šta će ova fina žena ovde - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam impulsivno reagovala za stolom, ali ne možete da osporite da se nisam borila sa njima mladima - pričala je Nadica.
Kakvo je Vaše mišljenje o Kristini i Kristijanu?
Ne znam ni da su zajedno. Ja ne razmišljam - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita