AKTUELNO

Bilo je turbulentno.

U toku je emisija "Narod pita", Lepi Mića je sa ostalima još uvek razgovarao o prethodnoj temi, kada se javila nova gledateljka.

Rialda je bila svesna da Kenan nije za nju, i bila je spremna da izgura do kraja, dobila je šta je htela. To je i te kako matematička priča. Mi kažemo da je ova veza uspela, a samo u ovom rijalitiju je bilo dvadeset veza - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, volim što si iskrena, volim što imaš svoj stav, i furaj svoj fazon. Ti znaš sama šta voliš i šta ne, ne obaziri se. Oni da su u Zadruzi, bili bi još gori. Oni nemaju šta da rade, ja znam tebe odlično, znam ti pola drugara. Ti si za mene top - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova gospođa koja je zvala, što se tiče tebe i Milice, slažem se. Mi znamo da si ti popularan, i oni misle da ti imaš nešto od Milice, pa nek crknu. Krivo im je što si najlepšu ribu skinuo. Ona je dokazala da ipak tebe voli, i ubeđena sam das ćete ostati zajedno - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da se vratim na temu tebe, Jovana i Anđela, da li misliš da je moguće da vas dvoje budete prijatelji? - pitala je Ivana.
Reči koje su izgovorene, tu je kraj. Ako ja vidim da je nekome krivo i odem da pričam s nekim iskreno i otvoreno... Nas je to stvarno zbližilo. Meni je taj trenutak bio najteži. Posle toga sam bila skeptična. U tom trenutku je mene lagala više druga strana. Sad on meni prija, i krivo mi je što ranije nije to uradio. Verujem mu da se kaje - rekla je Matora.
Zašto se bivši momci ograđuju od Sanje? - pitala je Ivana.
Zato što su loši ljudi. Anđelo je prikazao Sanji da je to bio poljubac najlepših osećanja, i odjednom ide sa Matorom na bal...Njima je bila Sanja prva stanica - odgovorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita