AKTUELNO

Da li je bilo lažno kao što su mislili?

U toku je emisija "Narod pita", a zadrugarkama se javila nova gledateljka koja je imala komplimente za Sandru Rešić i Kristinu Spalević.

Ona je baš podmladila Kristijana, i Kristina mi baš ide uz njega . Sandra, u kakvim si odnosima sa Rialdom - pričala je gledateljka,
U odličnom! Kada je ona u pitanju, danas sam se čula sa njom, više puta. Mnogo mi je drago što je tako, unutra smo svašta proživljavale, i napadali su nas da je to lažno. Ona je ono što je bila unutra, mnogo mirnija verzija je napolju. Mislim da je zadovoljna i učešćem i svojom novom pesmom, i mirnija je sama sa sobom u duši, mnogo je pozitivnija - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo druženje Čorbe i Kristijana mi je totalno bezveze, ispalo je da je njihovo prijateljstvo bezveze. Mislim da je on prodao Kristijana. On je toliko potencirao da je veliki prijtelj - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vama deluje veza Teodore i Čorbe?
Poslednje što znam je da su gostovali ovde, a što se tiče nje, jedna od poslednjih rasprava nam je bila u vezi sa njom. On se baš zaljubio, sve zamerke koje je meni pričao, da je lenja malo, nije žiška, nadam se da je to ispravljeno - rekla je Sandra.
Mislim da su se našli, i da su jedno za drugo. Mislila sam da će brzo pući, međutim, po izlasku, verovatno su napravili neki kompromis - rekla je Kristina.
Mislim da je Kristina sad ironična - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita