AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Fran Pujas i Nenad Nikolić Ša. Usledio je prilog o jednoj od svađa Tare Simov i Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo smo videli vaše svađe, kako gledate sad na ove situacije? - pitala je Ivana.
Gledam sebe sad, kad se dernjam i sam sebi sam naporan. Užasan sam - rekao je Nenad.
Ja sam govorio da je problem u njima, nisam hteo da mu kažem pred kamerama, nego negde sa strane. Taman je bilo snimanje filma gde su dobili glavne uloge, tu sam pukao, jer je rekao da hoće da se skloni od nje, a znao sam da će to produbiti odnos. Nisam znao da se oni tad muvaju, ništa mi nije govorio. Jedino što mi je govorio da hoće samo da se skloni od nje i ja sam mu veovao. Kad god su se posvađali ja sam rekao super sad je prilika skloni se. Ništa mi nije rekao, prodavao mi je priče - naveo je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je još jedan klip, ovoga puta svađa repera i Frana.

Jedan od najgorih vaših sukoba. Koliko sam shvatila, hteo si da mu pomogneš ovde? - pitala je Šopićka.
Govorio mi je da želi da se skloni od nje, ja tada ništa nisam znao. Svake srede, najgori napadi na njega, sa svima se svađao. Svi su mu govorili zapravo kako jeste, pola se ne bi desilo da je rekao istinu - izjavio je Fran.
Nisam mogao u prvom trenutku. Jesam u početku svakoga napadao i sam sebi sam odvratan. Gledao sam ovo kao napad i mislio sam da će zbog toga da krene priča, zato sam poludeo. Odvratan sam sebi ovde. Kad su mi rekli da se vidi emocija između nas ja poludim - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

I sada kada ti ljudi nešto kažu ti skačeš? Možda je i sada nešto istina? - nastavila je Ivana.
Sam sebi se gadim, sam sebe bih izvukao iz televizora i išutirao. Ja sam sada iskren i kažem kako jeste. Ne verujem da će tako biti jer sam iskren, to štpo se to sada ne vidi jer nema kamera. Sada idem ka zdravim stvarima - rekao je Ša.
Poenta je da je rekao odmah istinu, mislim da bi sve bilo drugačije! - dodao je Fran.
Ja sam se sa svima svađao, odmah para na uši, iako su videli svi sve. To moje napadanje sam sebi najviše zameram - rekao je Nenad.
Kako komentarišeš odnos Ivane i Vladimira? Misliš li da je njemu to rijaliti igra? - pitala je Ivana.
Ne želim to da komentarišem, ne zanima me iskreno. Ne mislim to a i da jeste tako ne zanima me - bio je uporan Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga