AKTUELNO

Sukobi na samom startu!

Počela je emisija "Narod pita". Večerašnji gosti su Lepi Mića, Ivana Šašić i Nenad Lazić Neca. Na samom početku su sumirali utisle najnovije vesti koja je probudila javnost, a to je da je Tara Simov slupala auto svog dečka Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Tanasijević je poželeo dobro veče prvom gledaocu koji se uključio u studio.

Dobro veče, Aleksa iz Beograda. Imam pitanje za Ivanu, da li bi izašla sa Ša i Tarom negde na piće? - pitao je gledalac.
Dobro pitanje. U studiju kada je on video Taru, vi ne možete da verujete kako je izgledala ta promena. Tražio mi je broj telefona jer ima svašta da mi objasni a do dana današnjeg me nije nazvao. A sa Tarom nemam šta da pijem kafu - rekla je Šašićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima li neko od zadrugara ko vas je razočarao? - pitao je gledalac.
Svakako je Nenad na prvom mestu. Jovana misica i nju sam podržala od samog starta. Molila me je da prenesem poruku njenom Luki i porodici a posle deset dana ga je ostavila. Ne znam da li sam ja neko ko treba da se laže. Ispalo je da sam laži prenela njenom tadašnjem dečku i njenoj porodici - odgovorila je Ivana.
Koje je vaše mišljenje o Ermini? - nastavio je Aleksa.
Ona je imala svoju ulpogu u rijalitiju i ona se tako i ponaša. Ona je što se mene tiče okej, totalno korektan odnos. Nikada nisam sa njom ušla u sukob, izuzetno lep odnos

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti pristao da popiješ piće sa Borom? Koje je tvoje trenutno mišljenje o njemu? - pitao je gledalac Necu.
Zašto da ne, šta je bilo bilo je. Generalno nemam mišljenje o njemu stvarno. Ne želim da se sećam toga uopšte. Tako mi je najlakše, ne želim da se sećam dela gde se mi svađamo i gde mi kune sve živo. Prvi deo mog učešća mi je smetalo baš taj odnos sa Borom, a u drugom delu što mi niko nije verovao. Svi su sumnjali u mene i to mi je uticalo na manjak samopouzdanja - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima li neko Mićo, ko je vas razočarao? - pittao je Aleksa.
Ma šta ima ko mene da razočara. Ja sam uvek iskren i kažem svoje mišljenje a oni uvek sve rade po svom. Oni misle da su najpametniji. Oni lažu sebe, mene nisu prodali, svoj karakter prodaju ne moj. Sve sam ja unapred kao otac sve savetovao, ali eto. Jednom je rekao neko u finalu, jel moguće da su ostali u finalu samo ološi, zamislite kad to sam učesnik kaže. Uvek ispadaju dobri ljudi i normalni - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da pitam Ivanu zašto si ćutala Nenadu i bila uz njega? - pitao je Mića Ivanu.
Zato što sam pravi prijatelj. To nema veze sa Tarom i Ša, ja sam bila isključivo njegov prijatelj i njegove žene. Mnogi nisu videli da sam ga ja korigovala koliko sam mogla dok sam bila tu. Povukla sam se na krajui bilo mi je previše. Nisam bila neko ko će da mešetari tek tako - izjavila je Šašićka.
Glupost je što si ćutala jer ste prijatelji i trebala si da kažeš svoje mišljenje! - vikao je Mića.
Ja sam bila prijatelj ali on je najgore uradio posle mog izlaska - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Deteljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga