AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija Narod pita. Gosti voditelja Dragana Marinković Mace su bivši ljubavni par Maja Marinković i Milan Janković Čorba. 

Pušten je klip Čorbe i Teodore:

Ovde se vidi emocija, Cica i ja smo imali strast - rekla je Maja kroz osmeh.
Ne zam što se Maja smeje, ali tako je to - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se uključila nova gledateljka:

PRe svega da pozdrav za mog prezimenjaka Čorbu. Ne sviđa mi se kako si se obukao za emisiju, ali dobro. Tvoja veza sa Majom je bila vezica, ali Majina energija ti je više odgovorala nego Teodorina.Prijala ti je. Moram te pitati da li misliš' da ti je Kristijan pravi prijatelj? Meni deluje da je on ljubomoran na vašu maldost, on je kompleksaš. Ti si njemu jedni odgovarao jer si mu pomagao i kuvao mu - rekla je geldateljka o Čorbi, a onda se osvrnula na Maju:
Nisi ti kriva za Janjuša. On je riba koja ne može bez poroka, on je varao svoju ženu. Meni je žao što si ti sebi dozbolila da se izblamiraš toliko a nije to zaslužio. On tebe nije voleo, samo mu je odgovorao tvoj novac, kao što je Zoli odgovarao MIljanin. Moram te pitati zašto misliš da Miljana nije zaslužila da pobedi? Nju je Kristijan iskoristio, a on je varao svoju ženu ko zna koliko puta. - rekla je gledateljka.
Bio sam posvećem zajednici u pabu. Bio sam kuvar tamo i bio sam prijatelj i da idem po jaja za sve. Kristijan je meni zamerio to što sam komentarisao njega i Kristinu. On je meni govorio da ja dajem pravo dušmanima da ga ogovaraju. On je sudio o meni i mojim stavovima, a on je pogazio svoja, ali ja neću otkriti ništa loše i njegove tajne. Naše prijateljstvo će se pokazati vremenom, videće se da li smo priajtelji. - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo uključenje:

Majo trebala si da ispičaš priču što ti Taki posvećuje pažnju. Niko ne zna pravu istinu što je on takav, to nije patetika - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo ti imaš problem sa ženama, samo te one komentarišu. Ti se jesi uradila, ali one žene su ljubomorne jer su udate i onda se plaše da li ćeš se ti svideti njihovim muževima. Janjušu si se svidela, ali nisi ti kriva za razvod, sam je kriv - rekla je gledateljka.
Moram pitati Čorbu, i da ga kritikujem kako si došao obučen. Koja je razlika između se*sa sa Majom i se*sa sa Teodorom - rekla je geldateljka.
Pa dobro, mene su moji kritikovali zbog toga, i to im jedino smeta - rekao je Čorba, a onda je gledateljka upitala za ruskinje iz Dubajija:
To se nije desilo, ja sam izmišljeni lik - rekao je Čorba.
A čime si se ti bavio pre kuvanja, šta si radio na Kosovu? - upitala je ona.
Na to šta aludirate, okej. Meni je drago ako ste vi svetica a vi niste grešili - rekao je Čorba.
Tebi je karakter nula, i to se vidi - rekla je gledateljka.
Ja jesam pravio greške, i svi grešimo, ali ja sam rekao to više puta i obajsnio mnogo stvari sada - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga