AKTUELNO

Uzvratila je u njenom stilu.

U toku je emisija "Narod pita", javila se još jedna gledateljka koja se obratila najpre Milanu Jankoviću Čorbi.

Ti si od svih bio najpošteniji, najiskreniji, najvredniji, imaš samo dve mane. Jedna je što ti je idol bio, znaš već ko, a druga što nisi imao snage za jedan veliki zalogaj kao što je Maja - rekla je gledateljka.
Da je trebalo nešto drugo da bude, bilo bi - rekao je Čorba.
Majo, ti si za mene otkrovenje. I ako mogu da nazovem nekoga da je umetnik, onda si to ti. Ostani takva, takva si fantastična. Ti si za mene umetničko delo, a ja sam inače istoričar umetnosti - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago kad čujem pozitivne komentare. Slažem se da sam neiskvarena, imam svoje mane kao i svaki čovek, nisam cvećka - rekla je Maja.

Odmah zatim, javila se nova gledateljka iz Melburna, koja je bila iznenađena komentarima prethodnih gledalaca, pa se obratila Maji.

Žao mi je što Maja gleda stalno u sat. Jako ružno izgleda, nema nikakvo poštovanje. Ako želiš da budeš rijaliti igrač, moraš da znaš da prihvatiš i kritike i pohvale. Imaš jako lepo mišljenje o sebi, ali bi trebalo da poštuješ i druge ljude oko sebe. Slažem se s Kristijanom, kada je rekao da ti je Teodora rak rana, i da si jako ljubomorna na nju - rekla je gledateljka.
Toliko sam ljubomorna, da neću moći da zaspim večeras - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Đedovićem si je jako puno ispljuvala, a ona je bila uvek na tvojoj strani. Milane, imaš prelepu devojku, sposobnu, tvoja devojka je zaradila i kupila stan, kola, a Maja od toga ništa. Ona se hvali stanom koji joj je poklonila baba. Treba da objasniš Maji - nastavila je gledateljka.
On nek objašnjava svojoj devojci, ne znam zašto me zamarate, zovite kad bude Teodora, Vaša miljenica - odgovorila je Maja.
Milane, zašto ne kažeš Maji zašto si prekinuo vezu? Od onog dana kada si čuo da postoji klip, kada Maja jede g*** - pričala je gledateljka.
Slažem se da je to uticalo na mene i celokupnu situaciju. Vi ste gledali i znate - odgovorio je Čorba.
Ali mene to ne interesuje, muškarac koji veruje u te stvari - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita