AKTUELNO

Videli smo se ali to je prošlost!

U toku je emisija "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić želela je da čuje od Miljane Kulić da li je bila u etno selu sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, s obzirom na to da su ih papazi ovih dana uhvatili na toj lokaciji. Miljana je istakla kako se sa Zolom videla ali da nema nameru sa njim da se svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne nameravam da se svađam sa njim, videli smo se, ali to je prošlost, uskoro je sledeća Zadruga pa ćemo videti. Psihički nisam dobro, sad obećavam da više neću raditi neke stvari, ja Zoli želim sve najbolje - rekla je Miljana, a onda se Zola odmah ubacio:
Ja ne znam zašto je ona u strahu, ja neću da slušam šta ona priča, sa mnom nema cile mile. Ja pričam svoju priču, ti svoju. Nekim ljudima pričaš da sam dužan neki novac, neka nazove koga hoće da pita. Večeras sam lagan, neću se nastavljati - završio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je u nastavku emisije "Narod pita" rekla kako nije istina da duguje veliki novac kao što se o tome spekulisano u proteklom periodu. Podsetimo, paparaco portala Pink.rs uhvatio u jednoj kockarnici a o tome čitajte ispod.

Ne, apsolutno ne, to nije istina. Ljudi pričaju svašta - odgovorila je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

#Nenad Aleksić Ša