AKTUELNO

Ludilo!

Emisija "Narod pita" je u toku. Pušten je prilog, kompilacija dnevnih i noćnih razgovora Zorice Erić sa zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim spornu situaciju uopšte - rekla je odmah Erićeva.
Eto, svi su videli ko sam ja ovih meseci. Nikada nisam nikoga nazvao nar*omanom pa ni koleginicu Zoricu Erić - rekao je Mišel.
Niko te nije ni pitao da li si rekao - ubacila se Zorica.
Nisi me pitala, ali pričaš o meni a ne o komšiji - odgovorio je pevač.
Jako malo prijatelja imam i hvala bogu jer pored ovakvih neprijatelja mi ništa i ne treba. Svi su se tamo zvali braćom, kumovima i prijateljima. Sa mnogima sam bio dobar ili sam bio zadrugar ali nikoga nisam oslovljavao prijateljem - dodao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo uključenje.

Dobro veče, Stana ovde iz Šapca. Veliko mi je zadovoljstvo što sam se uključila večeras. Nisam imala favorita, želela sam da pobedi neko ko je pošten i drag. Ni jedno ni drugo nisu pošteni, ta gospođa je stvarno rekla ružne reči o Mišelu, a i on je bio nefer sve vreme učešća u rijalitiju. Ponašao se tako neadekvatno, prema ženama arogantno, ,muškarcima ponizno, malo je bilo i muka gledati a volela sam da ga slušam. Iskreno, kada bi se javljali ljudi koji nisu fanovi učesnika rijalitija, bila bi realnija slika. Neko ko je došao na televiziju trebalo bi da pokaže svoje umeće, da učestvuje u programu a ne samo ružne reči da se izgovaraju! Volim da slušam Mišela kad peva a ne kad brani bezuslovno svog brata. Ako neko nastrada, onda se kaže izvini, bilo ko da je uradio, kaže se bar ako je moj brat to uradio izvinite ili izvinite što ste pretrpeli takav bol. Prave vrednosti se ne pokazuju tako kako pokazuju vaši učesnici i vaši gosti. Nemamo prava da ih vređamo, nisam od tih zaista. Ali nemaju ni oni pravo da vređaju gledaoce koji odvoje neki dinar da se jave. Nemam pitanja, jer nisu zaslužili. Pozdravljam televiziju takva kakva jeste, neprikosnovena. Neću nbikoga blatiti, volela bih da budem uključena u lepe komentare, a ne u vređanja. Hvala puno - govorila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

U principu dobro javljaju se fanovi - rekao je Maca.
Nemam ja fanove, to ima Mišel - ubacila se Zorica.
Nemam ja armiju, ja imam podršku i svako ima prava da kaže svoje mišljenje, ja nemam problem sa tim - izjavio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga