AKTUELNO

Slomila se!

Naredna gledateljka uključila se, kako bi prokomentarisala večerašnje gošće, Miljanu Kulić, Milicu Kemez i Jovanu Tomić Matoru:

Jovana je drugar do bola i drago mi je da se konačno rešila bede, dušu ti je pojela, izvukla je iz tebe sve što je mogla, uživaj sada, ne osvrći se! Da pređem sada na moju lutku... Ja sam onaj udav od žene, zvala sam te jedan jedini put, kada sam te zvala sa letovanja. Ja koliko vidim, ti ponovo srljaš. Zovem zbog Marije i više neću da zovem, žena ne sme da se nervira, a mogu da mislim kako ovaj stres utiče na nju. Ja onom čoveku ni ime ne mogu da izgovorim. Ko ne bi bio depresivan, mene duša boli! Videla sam i za Željkov rođendan da ti nisi bila tu. Moje konkretno pitanje jeste da li ponovo ide u Hrvatsku? Ako ide, onda neću više ni da čitam, ni da gledam. Ove godine se videlo da i strast jenjava, više nije ni strast - komentarisala je gledateljka, dok je Miljana plakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Rasplakala sam se kada je gospođa govorila o mojim roditeljima. Hvala puno na savetima - počela je Miljana.
Zola je nju ubio u pojam, pričam ovo iz svog iskustva, imala sam i ja tako jednu vezu od dve godine. Njoj treba neko ko će je razumeti - dodala je gledateljka.
Kad ja vratim film i kad se setim, uvek sam bila pozitivno luda i nasmejana, ali ponašanje mi je katastrofa. Nije Zola kriv, ja sam kriva za sve, upravo je sada rekla kakva sam ja bila pre dve i po godine, vratiću se na staro - objasnila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga