AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita". Usledio je novo telefonsko uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, pozdrav svima. Glasam za ljubav zato i zovem. Slušala sam kad je Kristina bila, one ženturače šta pričaju. Vi imate ljubav i to je najvažnije, sve ostalo nije važno. Nisi prvi ni poslednji da imaš mlađu ženu, bitno je da ti je legla, to se vidi, možemo mi da pričamo šta god. Rekla bih i za Vuka, strašno je šta rade sa tim detetom, kod koga će da bude, ko će da ga čuva, baš sam se potresla. Pitala bih Miću, ali en bih da ga vređam, rekla bih samo da malo zamrsi pa odmrsi, to je njemu izgledao bio posao ali meni to nije lepo. Ja tako mislim - rekla je gledateljka.
Vi to vidite tako, imate pravo na svoje mišljenje, ja to poštujem. Kako ne vidite kad oni zamrse i odmrse? Ja samo dajem svoj dobronamerni komentar, ja sam tamo sam, oni to sve rade. Ja sam se svađao tamo sa razlogom - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije savršen i niko nije isti. Eto kod Kristijana mi se mnoge stvari ne sviđaju, i ne podržavam ali mi se dopada što se desila ljubav. Eto i Alen i Maja, toliko su ih osporavali a eto sad su se venčali. Te prevare što se spominju sada, pa nisu čoveka ubili, pa šta. Daj mi idealnog, toga nema - nastavila je gospođa.
Alen Hadrović nije nikoga prevario to se slažem, ali Maja jeste. Alen se zaljubio a ona je šutnila svoju vezu i počela sa njim - ubacio se Mića.
Pa ovo je dvadeset prvi vek pa šta, ajde da je stavimo na lomaču. Eto i misica je ostavila svog dečka, ona je i gore napravila jer je živela sa njim toliko godina. Meni se ona nije sviđala ovako ali to što je uradila pa šta sad. Ja sam gotivila Paulu - nastavila je gospođa.
Onu što se je*ala ispod detetove slike sa oženjenim čovekom. Izvinite, ali ja nikada neću to podržati, ja uvek kažem svoj stav. Ako je to najgora stvar to što ja kritikujem ljude i komentarišem to je onda strašno. Ja ne sudim ja komentarišem samo - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi imamo pitanja novinara, gledalaca, ja moram da kažem šta mislim, to se od mene očekuje. Ne mogu da ćutim, vi vidite samo ono što želite a ne kako jeste. Vama je zanimljiva Paula, to mnogo govori, ona jeste talentovana, svaka čast ali ono što je uradila je užasno - dodao je Mića.
Ja nju podržavam od sedmog dana, tada još ništa nije uradila da se razumemo. To što je uradila nije lepo to stoji ali ja ne sudim - odgovorila je gospođa.
Ja samo hoću da kažem da ako kritikujete Kristinu šta je uradila onda morate i Paulu da kritikujete jer je isto uradila ako ne i gore - ubacio se Mića.
Ja sam rekla da mi se mnoge stvari ne sviđaju, ali sam primetila da ima ljubavi, to se jasno vidi - pravdala se gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga