AKTUELNO

Osuli paljubu!

U toku je emsija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, javila se Jelena.

Kristijane, legendo. Ne znam koje reči bih iskoristila da bih te pohvalila kao oca. Dirnula me je tvoja priča koju si ispričao, imam sličnu priču kao tvoju. Ti si za nas pobednik - rekla je gledateljka.
Hvala ne lepim komentarima - rekao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je još jedno uključenje, javio se Marko iz Smedereva.

Mićo, reci mi tvoje mišljenje o Tari i Ša? - pitao je gledatelj.
Oni su šampioni. Meni to više ništa nije jasno. Mislio sam da pozmajem Nenada barem malo. Ja sam video da se neko zaljubio, ali on se zalepio. Kako prolazi vreme ispada mi kao da se Tara za*ebava. Ša mučenik ide u Skoplje, ostao bez auta, išao autubusom. Ona je šampion - rekao je Mića kroz smeh.
On je mađioničar, ono što ne može da se uradi, recimo da platite 50.000 na keca bez razloga i potrebe - nadovezao se Kristijan.
Ja sam rekao dao si 50.000 da li znaš gde si sa tih 50.000? ako bude sa tobom vredi, ako te izvara, opet ti vredi - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao bih za mišljenje o Kiji i Nadici? - pitao je gledalac.
Podržavao sam je dok nisam video da je ista kao balvan, on je bio mnogo gori prema njoj. Pobedila je, podržao je narod. Kao i moja Ivana kada je u pitanju, neće sigurno mene da podrže. Nadica je fina, umerena, kulturna, namazana bakica. Nezaslužno je dobila nagradu - rekao je Golubović.
Što se tiče Kije Kockar, ništa ne bih promenio - uključio se Mića.
Meni da je Ivana ušla, verovatno bi sve pokvarila sa Kristinom - dodao je Kristijan.
Došao sam baš zbog ovoga u sukob sa Kijom i Nadicom. Nikada Nadica ne bi skočila da ja nisam rekao da je ona majka. Nadica je u odbrani sebe da nije radila to što je radila, napadala. Nadica da bi gurula loptu sa svog problema napala je njih dvoje, onda je Tara njoj govorila ti si radila. Narod je prihvatio kritiku nje prema Ša i Tari zato što je njena ćerka preživela - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga