AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Kristijan Golubović, Nenad Aleksić Ša i Marko Janjušević Janjuš. Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Dušica iz Inđije.

Momci su divni, krenuću od Kristijana. Kiki izjave za Maju što si sad davao ne slažem se. Bilo je gorih devojaka, između ostalog i Kristina, rodom sam iz Šapca, imam informacije. I Kristija, Aleks i Mina Vrbaški. Favorit mi je Janjuš, da ne pomislite da je Maja - pričala je gledateljka.
Ja sam čuo svašta, jeste u pravu za prošli život. Ono što smo videli između Maje i Janjuš nema goreg spoja - nadovezao se Kristijan.
Ne slažem se, Maja nikad nije reagovala dok nije imala neku provokaciju od Mine Ili Sandre Rešić - nastavila je gledateljka.
To nije istina da je ona samo tad regovala, vi tako mislite, ali to nema nigde veze. Ona je provocirala sve žive. neću da se mešam - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ste bila podrška Maji i Janjušu kao ljubavnim paru? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.
Jesam - odgovorila je gledateljka.
E pa, vi niste normalni. Vi ste bili za naš odnos? Znači vi gospođo niste normlani. Ne vređam vas, ali ko god je bio za naš odnos taj čovek treba da se strelja. Kakva ljubav crna? Ko to može da podržava? Oženjen čovek koji ima dete, ko god da je podržavao, nije normalan. Ja priznajem da nisam normalan - poludeo je Janjušević.
Vas dvoje ste imali normalniji se*s nego Kristijan i Kristina, oni su se muljali po krevetu devet sati - odbrusila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem u njihovu ljubav, poznajvajući Kristinu. Slažem se sa prethodnim čovekom koji se uklučio. Ona će da izdrži neko vreme i posle će biti katastrofa. Izgubićeš sve kao i Janjuš - pričala je gledateljka.
Ja sam već izgubio, jedino glavu da ne izgubim - našalio se Golubović.
U Novom Sadu je bio haos, znam ja celu njenu priču - dodala je gledateljka.
Slušao sam svašta, ali nigde dokaza - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je Janjuš rekao ispred rehabilitacije par dana pred izlazak? - pitala je gledateljka Ša.
Je l' ti nije problem da kažem? Rekao je da će izdržati na silu - pitao je reper.
Ne, rekao ti je koga najviše voli i bez koga ne voli da živi - nadovezala se gledateljka.
Meni to nikad nije rekao za Maju. Rekao je da će da izdrži na silu i da se skloni od nje čim izađe napolje - objasnio je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kiki, ti si svašta pričao Janjušu za Maju i Maji za Janjuša - nastavila je gledateljka.
Mene je boleo k. Neko blizak njoj je nudio meni kule i gradove samo da je razdvojim od Janjuša na bilo koji način. Neko blizak Maji mi je rekao ne pitam za cenu, samo da se razdvoje. Ja nisam u tom fazou kao Filip Car vatao Maju. Meni je rekao 300 puta da bi je natakao na ku*ac i vrteo kao čigru, što i upravo radi - uzvratio je Golubović.
Krisijan se bori, videćemo koliko će da izdrži Kristina. Kiki, ja ne mogu da kažem da ona ne želi, ali dokle će ona moći da se nosi sa pritiskom. Čovek je rekao da je dobio sve informacije. Radili su i Maja i Janjuš na detetu, pa ga nije bilo - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga