AKTUELNO

Ovo nije očekivala od njega!

U toku je emsija "Narod pita", večerašnji gosti su Nadica Zeljković i Rialda Karahasnović. Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Danijela iz Vrbasa.

Pozdrav za kraljicu, princezu i lepoticu, Rialdu. Htela bih da pitam Rialdu u kakvim je odnosima sa Sanjom Stanković? -
Super, čujemo se na dnevnom nivou. Možda je jedna od zadrugara sa kojom se najviše čujem i uspem da vidim - odgovorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku emisije sam rekao da i danas danas nekim zadrugarima smeta što ste pobedili. Lepi Mića je dao intervju i rekao da je on zaslužan za vašu pobedu. Da li delite to mišljenje? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Svaka čast, u pravu je. Nisam to pročitala, narod je mene izabrao. Hvala narodu, ja sam pobedila, mislim da je narod zaslužan. Nisam pernata životinja da mi neko daje krila. Stvorio mi je Ilija Zeljković, moj pokojni otac. Dobro, nisam znala. Mi smo skoro isto godište, slažem se. Ne znam što bi on to rekao za mene? Ne liči mi to na njega. Ne znam šta je on meni objasnio? Ja komuniciram i dan danas sa njim, kad bih ga srela. Ja nemam komentar, ne znam šta mu je. Bila sam izgubljen slučaj, zna se zašto. Grizlo me je što mi je majka ostala sama. Meni je zaista bilo teško, nisam očekivala da će mi tako biti teško - pričala je Nadica.
Sasvim je normlano kad se prvi put suočiš sa takvom vrstom programa - ubacila se pevačica.
Ja nikad nisam ostavila svoju majku, jako sam se loše osećala prva dva neseca. To nisam bila ja, Nadica je ono što sam bila posle. Jeste on mene to veče podigao, ali ne smatram ništa loše - dodala je pobednica "Zadruge 4".
Mića se istripovao da je on sve stvorio. Mića ima taj kompleks u sebi - rekla je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga