AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Emisija "Narod pita" je u toku. Ivana Šopić je pročitala par komentara sa društvene mreže Tviter.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je Ana prodavala maglu da njeni nisu znali za vezu sa oženjenom čovekom? - glasio je deo komentara.
Jeste, izgradili smo vilu sa bazenom... - započela je Ana.
Nemoj tu patetiku, odgovori normalno - prekinuo je Mića.
Nije, nego se sprdam, smešno mi je. Ako sam nešto naučila u rijalitiju, naučila sam da se ne pravdam nikome više, baš me briga - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde je bila Ana koja glumi feministkinju, kada je njen brat izbacio svoju ženu na ulicu? - bio je jedan od tvitova.
Mislim da si pogrešno informisana, prvo se informiši. Moj brat jeste razveden, ali nije nikoga izbacio to su gluposti - odgovorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi išao u Pab jer te je Kristijan izbacio - bio je deo komentara sa Tvitera.
To nije istina, ali dobro svako ima pravo na svoje mišljenje. Svi znaju da ja volim da budem sam i nisam neko ko voli da bude u društvu. Imaju pravo gledaoci da imaju svoje mišljenje, ja se ne ljutim - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja jeste glupa ko ku*ac, ali greota ovo što Mića radi jer je pristrasan prema Kariću - pročitala je voditeljka još jedan od komentara.
Ja sam javno rekao da je Stefan najstrašnije uvrdedio svoju devojku, ali ne treba Jovanu napadati zbog nečega što nije. A pritom i mene nikada nije uvredio. Ne napadam ja nikoga samo kažem da Sanja nije legitimna da komentarišeš bilo šta, jer si ušla u vezu sa dečkom svoje prijateljice, mani me - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti opet okrećeš na svoju vodenicu, to nije istina, ona meni nije ništa. Ja svoja s*-anja ne pravdam tuđim, to ti radis! - viknula je Sanja.
Ti si nemoćna i to je istina! Ne treba da bueš budaletina, ponavljam ušla su u vezu sa dečkom svoje prijateljice, a posle je tvoja devojka postala najbolji prijatelj sa njim, bavi se malo sobom, radi na sebi. Vi ste tamo dohvatili dno dna! - urlao je pevač.
Jeste ona imala greške, ali da se razumemo ima prava da komentariše - ubacila se voditeljka.
Ima, ali nema prava da napada nekoga a da je od njega gora! Sve što si radila neka si hvala bogu ali nemoj sada da govoriš gluposti. Tebe samo dotiču loše stvari - nastvio je pevač.
Ćutala sam ti u rijalitiju i u prošloj emisiji, sada neću! Ti si đubre a ne prijatelj! - viknula je Stankovićeva.
Ti si samozvana živina! Đedović je pi*ao po tebi a ti šilji* ku*ac na meni ovde. Svi ste vi pu*ači ku*ca Kije Kockar! - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta kažeš Ana, na sve ovo? - pitala je Ivana.
Ima pravo Mića za ovo, mnogi su je kao voleli pa su je redom napadali. Jeidno što ja mislim da je Sanja stvarno volela Nadicu, da nije ona jedna od onih koji su se njoj uvlačila - odgovorila je Bulatovićeva.
Sanja je ušla da bi branila lik i delo Kije Kockar! - urlao je Mića.
Mnogo laprdaš Mićo - dobacivala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga