AKTUELNO

Ludilo u najavi!

Emisija "Narod pita" je u toku. Usledilo je novo uključenje iz Zaječara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Vesna ovde. Htela sam sinoć da se uključim ali nisam uspela. Prvo Erminu da pitam, što se tiče Nece, htela sam da uskočim i da ga slomim, na koga te podseća sa nameštanjem frizure? Na Maju, jedino nema dugu kosu. Što se tiče zlobe, ne slažem se, smatram da je to samo tvoj način igre. Ja mislim da je Mića zlobniji od tebe sto puta. Smatram da je Tomović doveo misicu na pijadestal, da nije bilo njega ništa od nje ne bi bilo - rekla je gospođa.
Mislim da ste u pravu. Dok nije izašao mislim da jeste on, a posle Ana Bulatović i ja - rekla je Ermina.
Jako je vređala gledaoce u emisiji ovde, što je jako nevaspitano, stvarno su se našli, ne brinem se za njih. Neka budu zajedno - dodala je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla bih za Frana, mislim da je bio glumac ono plakanje i scene - govorila je Vesna.
Mrtva trka za Oskara - nasmejala se Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje, radila je poligraf. Pošto poto je htela da razvede Janjuša. Sa Čorbom se opustila kao da su zajedno sto godina, a sa Carem će ovo biti sjajno, biće batina bez problema - nasmejala se gledateljka.
Dopisujem se sa Ivanom Marinković, žali se kako je spopadaju na društvenim mrežama i ja sam joj rekla ako uđe u Zadrugu ljubićemo se. Žao mi je što nismo jer si pobegla kao pi*ka! Krivo mi je što nismo, ali ljubićemo se, nemoj da me nateraš da dođem posle emisije. Ona misli da ja ne smem da kažem to što sam napisala ali evo smem. Evo reću ću sve, napisala mi je da joj stižu poruke, da ljudi misle da ono što sam spomenula malo pre da sam mislila na nju, pa sam rekla pa šta, šta te briga. Ljubićemo se kao što smo htele! - govorila je Jovana.
Dušice, ti ne veruješ ko se njoj i koliko se javlja, koliko je riba juri, ne znam šta ona ima toliko magično u sebi - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga