AKTUELNO

Veče puno lepih komentara upućenih Jovani!

U toku je emisija "Narod pita". Usledilo je uključenje iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Ravioila ovde. Preslatke ste i vesele - rekla je gospođa.
Eto mi se malo šalimo, da bude drugačije, šalimo se da smo kao Se*s i grad, ali možda više kao Prijatelji, mada se Ermina već izjašnjava kao Samanta - našalila se Dušica.
Htela sam da se uključim još kada su gostovali Ša, Kristijan i Janjuš. Svo troje su prevarili svoje žene. Kristijan je bio moj favorit ali sam se razočarala kada je prevario ženu sa Kristinom. "Mi zbog vas ku*vi varamo žene" je rekao jednom prilikom u emisiji dok je trajala Zadruga. Zato sam htela da se uključim i pitam da li je mislio na Kristinu ili generalno na žene sve. Bio mi je favorit ali me je baš razočarao - navela je Ravioila.
Mislim da oni nisu naišli da velike osude baš zato što su odmah priznali svoju vezu, naročito Kristina. Nisu mnogo čekali i bili su iskreni - dodala je Matora.
Ona je izjavila da je bilo sramota da se vidi sa njegovom ženom, ali ako imaš sramotu kako si mogla da stupiš u vezu sa oženjenim čovekom - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Obratila bih se Jovani, preslatka je i ne mogu da je zovem Matora, mnogo mi je lepše da kažem Jovana. Mnogo je dobra i jedva čekam da je gledam - govorila je gospođa.
Jao hvala vam, šta vam je svima večeras, puno hvala na komplimentima - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Draga mi je i Ermina, bila je nešto kao ljuta u Zadruzi, valjda joj je bilo svega dosta tih deset meseci. Nije ona ni zla ni loša prosto je tako samo izgledala, volela bih da bude u novoj sezoni, lepo ju je gledati. Takođe bih volela i Jovana da uđe u Zadrugu, ona je oličenje dobrote - govorila je gospođa.
Mislim da ona nešto krije, vidiš kako je nasmejana, sigurno ide da se vidi sa nekim posle emisije, budi fer pa reci - smejala se Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je Prilog: Burne emocije i raskid Jovane Tomić Matore.

Bio je to buran raskid. Nismo u kontaktu. Dopala mi se na početku, možda sam i ja preterivala, ali uvredila me je i uzela mji nešto sveto u usta i tu je bio kraj - prokomentarisala je Matora.
Pišu mi devojke vezano za tebe. Veliki pozdrav za Anastasiju, proslediću te Matoroj - ubacila se Ermina.
Mene sada zanima samo Anastasija, vidi kako je lepa - nasmejala se Matora.
Stvarno neverovatno, uvek su lepe devojke oko nje - dodala je Dušica.
Jeste, iskreno nikada nisam više lepih devojaka videla nego pored nje. Ne znam šta to ona ima, jako je šarmantna. I sa mamom sam pričala, nekad joj i ona da savete, kaže kako treba da radi. Ona će sigurno pokupiti najviše riba u Zadruzi, evo videčete. Pokazaće svim muškarcima da može ona da osvoji onu najlepšu, voli izazove - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga