AKTUELNO

Veče puno smeha, lepih komentara i ljubavi!

U toku je emisija "Narod pita". Usledio je Prilog:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se baš vidi kako umeš da budeš ranjiva i osetljiva? Imaš neki gard kako ne bi davala drugima da te povrede? - konstatovala je voditeljka.
Jeste, to je istina. U prvom rijalitiju, kada sam imala temperaturu četrdeset, bila je celu noć uz mene i to joj je bilo važnije nego da ispuni zadatak. Previše je nekad samokritična, a ume da se da sto posto. Osetljiva je - dodala je Jovana.
Umem da budem osetljiva i imam gard. Što se tiče pesme, nemam sigurnost i samopouzdanja jer ja nisam pevačica. Da imam vokal bolela bi me briga, još imam i tremu. Čak kada kažem da imam tremu za crnim stolom, meni niko ne veruje. Imam tremu kad sam u centru pažnje - navela je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se već neko bavi pevanjem, zašto ne uzme neko časove pevanja, može se raditi na tome? - pitala je Dušica.
Ja nisam imala vremena, bila sam u karantinu, Kan je imao koronu ni ja nisam bila dobro. Nisam imala vremena, ali eto. Nova pesma svakako uskoro izlazi - rekla je Ermina.
Ako želiš nečim da se baviš, ako želiš da traješ više od dva hita, prosto moraš da radiš na sebi, ne ti, nego svi - navela je Dušica.
Slažem se u potpunosti - odgovorila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav Sanja ovde, iz Petrovca na Mlavi. Pozdrav za Jovanu, imaš moju podršku, jedva čekam peticu. Biće puno lepih devojaka pa biće to zanimljivo. Volela bih i Ermina da uđe, mislim da će biti dosadno bez tebe. Meni su tamo sve isti, sve isti sklop, da se razumemo sve se to dešava svuda tako da nemam šta da kažem, nemam nikakve kritike. Volela bih da upoznam zaista. I tebe Ermina da se vidimo na nekoj kafici u Beču. Volela bih da iskoristrim minut pažnje i da se izvinim svom partneru. Da mu kažem da ga volim najviše na svetu, sada je u Crnoj Gori i nadam se da gleda. Imamo divnog sina Vasilija pa bih volela da mi oprosti jednu malu glupost i evo javno se izvinjavam. Peđa je čak bio potencijal da uđe u rijaliti, ali eto, hvala vam devojke na podršci - govorila je gledateljka.
Sanja, svaka vam čast! - raznežila se voditeljka.
Dajte vi nama Instagram, mi ćemo ga naći i sredićemo stvar - rekla je Ermina.
Ništa vi ne brinite, sve prepustite nama - dodala je Jovana.
Ne znam šta da kažem, srce mi kuca trista na sat, sva se tresem! - nastavila je Sanja.
Peđa ima da te okačimo sad javno, ako joj ne oprostiš ili ću ti se ja na grbaču nakačiti - nasmejala se Ermina.
A to ti se nikako ne isplati! - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga