AKTUELNO

Neočekivano?

Upravo je počela još jedna emisija "Narod pita", a večerašnji gosti su Ermina Pašović i Nenad Aleksić Ša, koji će se suočiti sa pohvalama i kritikama gledalaca. Nenad je zauzeo svoje mesto, dok je Ermina malo kasnila:

Uskoro snimam spotove za svoje nove dve pesme, imam ozbiljnu ekipu, mislim da će izgrmeti, baš kako treba, dugo nisam imao nešto ovako kvalitetno, tačno ćete moći da čujete o čemu se radi, neću ništa da otkrivam, ali kad god sam bio tužan ili depresivan, najbolje sam pesme pisao. Mogu sve da mi ospore, ali karijeru ne. Imao sam loše postupke, ali ne mogu da mi ospore da se razumem u muziku, tu sam dokazan. Prva jeste o ljubavi, ali na jako čudan način, a druga nije o ljubavi uopšte - otkrio je Ša na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom je momentu stigla i Ermina, pa se pozdravila sa Ša i sela na svoje mesto.

Svratila sam do Rialde i popila kafu, nismo stigle da se vidimo pre. Od sinoć vidim razne teorije zavere, nikad nije bila tajna gde ja boravim, svako to zna, ja sam kod devojke samo otišla na kafu, a ljudi su pričali kako sam ja kod Rialde, kao da ja krijem gde i kod koga budem. Kad sam tu, ja budem kod Vuka, to svi znaju. Svi znaju da sam bila na Kenanovoj strani kad sam ušla, ali sada mnogo volim Rialdu, želim njima sreću - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga