AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Narod pita". Usledilo je novo uključenje iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina ovde . Ermina je iskrena i stoji iza svega što kaže. Ušla je sa stavom, pa ko se upeca upeca. Nije kao neko drugi, tipa Jovana koja priča jedno a radi drugo, ona bar zna šta radi i meni je to za pohvalu! - navela je gledateljka.
Ša je meni super, imam mnogo toga da kažem. Verujem da je on Taru mnogo voleo, jednom su mu rekli čudo da se nije oženio sa šesnaest godina kad je takav - nastavila je Marina.
Meni je glupo da uupšte to komentarišem, šta sad to znači ako imam četrdeset godina treba da umrem i da igram šah na Kališu. Šta treba da se obesim, napunio sam četiri banke i idem da se ubijem. Ja volim što sam ovakav ja neću da se menjam. Zreo sam kad je u pitanju posao, a ovako volim da se šalim i zezam - rekao je Nenad.
Zašto karikiraš, ja nisam ništa loše mislila i nisam hejter. Ja sam na tvojoj strani ali mi ne daš da završim - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze to koliko godina ko ima, ne pričam o tome. U kom trenutku je trebalo da shvatiš da te Tara ne voli, treba da provališ to sam a ne da čekaš da ti ona to kaže - nastavila je Tamara.
Ne znam kakve to veze ima sa time da li sam ja zreo ili ne. Ja nisam bio svoj jer sam slušao sve i svašta i normalono da mi mozak nije radio kako treba. Ne možete vi da znate - pokušao je da nastavi reper.
Demantuješ sam sebe, znaš li ti koliko se ja sekiram zbog tebe - prekinula ga je gledateljka.
Ne odgovaram ti više, aj ćao - odsečan je bio reper.
Ne možeš ti meni da kažeš ćao, meni to samo Ivana može to da kaže. Ne znam šta sam ja loše rekla, ti si ispao glup u ovoj priči - rekla je Tamara.
Ako ste se vi ubabili u četrdesetoj godini i gledate dnevnik to je vaš problem, ja taj život neću - vikao je reper.
Koji si ti ljakse, ma ko ti drma kavez - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto ti meni to kažeš, uopšte ne moram da ti odgovaram ni na šta - dodao je Ša.
Dobro Nenade, bilo je i gorih komenbtara, gospođa lepo priča, nije uvredila, govori kulturno, pokušaj da spustiš loptu - ubacila se voditeljka.
Iznervirao sam se odmah na poečtku za komentar na moje godine. Smatram da je sve zrelo što sam uradio - rekao je Ša.
E lepo, trebalo je još balona da bude pa da izađeš sa još manje para - istakla je gledateljka.
To je šmekerski čin - dobacio je Nenad.
Jeste, ali ona je veći šmeker od tebe! Gde je ona sada, a gde si ti? - pitala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve zaradio, ja sam sve samoinicijativno uradio, Tara je šmeker! Niko ne spominje pare koje mi je Ivana uzela nego ovo - pitao je Nenad.
Ako je tako, zašto je nisi tužio? - pitala je Tamara.
Ma ajde molim vas, ovde svako priča ono što mu je rečeno - dodao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite ko ima više razmevanja kod naroda posle svega? - pitala je voditeljka.
Nema mi logike, mislim da je Tara igrala rijaliti a da je Nenad iskreno voleo. I ja sam tog mišljenja - odgovorila je Tamara.
Ja ne mogu da slušam ovo - ubacio se Nenad.
Ja ne znam šta sam ja loše rekla, ja sam zvala kao njegova podrška, ne razumem ovo stvarno - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno ne razumem šta je ona to loše rekla, samo je rekla da misli da si trebao ranije da shvatiš da je bila sa tobom iz sažaljenja
Ja to ne mislim tako. Sa moje strane to je bila posebna ljubav i najveća do sada. Osoba koju volim ili sam voleo nikada neću dati da je neko pljuje. Nisam se iznervirao sam zbog toga nego se spominju te godine. Ja sam neko ko je ni iz čega napravio sve i ne mogu da budem glup, neinteligentan. A to kako se ja ponašam to je moja stvar, neću da glumim dedu i gledam vesti. Imam snage kao konj i dalje igram fudbal, izgledam mlađe od većine. Ako imam četrdeset godina ne znači da treba da umrem, ne kapiram. Evo kako ja to gledam, pedeset posto dajem ja pedeset ona, sad pošto ja imam više godina treba da glumim ćaleta. Ne znam zašto ta neka mlađa osoba ne može na mene da utiče lepo. Neću da biram koliko neko ima godina pa da se zaljubim. Da li iko zamerio Kristijanu zamerio godine? - nastavljao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga