AKTUELNO

Za crnim stolom i dalje haos!

Nakon burne rasprave Miljane Kulić i Olje Ajnfalt poznatije kao Vampirice, Irma Sejranić je tražila od Lepog Miće reč, pa je konstatovala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Miljana ovde ne laže - rekla je Irma, a potom se Miljana nadovezala:
Pitam menadžera kakva vina mi upisuješ, ja alkohola nisam pila. Njegov otac će finansijskoj inspekciji objasniti kako je jedno noćenje jeftinije od drugog -objasnila je Miljana.

Nakon toga, Mića je prozvao Staniju Dobrojević da kaže šta misli, s obzirom na to da konstantno priča, dok drugi pričaju:

Mićo, savršeno si podelio budžete. Ne što sam dobila najveći, nego što stvarno to mislim - rekla je Stanija, a na to se javio Stefan Karić i rekao:

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvalio bih ti se Ćomi na lepim rečima, hvala ti na svemu što si uradio za mene u prethodnim sezonama. Nikad ti ne bih zamerio kakav god budžet da si mi dao nikada se ne bih bunio - rekao je Stefan.

Pošto su svi završili izlaganje, Mića je pozvao i Svetislava Stvenovića Limenog, da on sa svojim izlaganjem završi sastanak:

Svi smo mi ušli zbog nekog dinara. Na žalost neki rijaliti igrači su malo preterali, potcenili su Limenog. Svi su ovde moji fanovi. Ja ne glumim ovde ništa, ja sam došao ovde da zaradim neki dinar, da otvorim školu fudbala, a oni što će da leže i da se krljaju to je njihov problem. Ovde su većina došli zato što su licemeri, uvukli se i to su crvi među nama. Vas 90% ne zna šta je ljubav, ne zna šta je se**. Čovek koji nema mozak, nema ljubav - završio je Limeni, a njegovo izlaganje su zadrugari nagradili gromoglasnim aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku:

Autor: N.Ž.