AKTUELNO

Ne štede se!

Novi gosti su radiju kod Baneta Čolaka bili su Jovana Tomić Matora i Sandi Kojić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da me ne zna, nije nikada čula za mene, a ovamo priča o meni. Ja sam novinarima odogovorio na pitanje da ne znam ništa o Deniz, i ja sam rekao da ne želim da imam nešto sa njom jer sam čuo da je ona trans - rekao je Sandi o sukobu sa Deniz.
Moram da kažem da sam bio izrevoltiran. Ona je svuda stavila svoje stvari i bacala mi je par komentara koji mi se nisu svideli, pa mi je čak i to govorila bezobrano - rekao je Sandi.
Moram da kažem da je meni Irma prirasla srcu i ja sam ubacila njene stvari u pab jer nije imala gde da ih stavi, a meni je zasmetalo to jer se ponašao kao Kristijan jer je privatizovao pab. Ja sam tada morala da stanem uz drugaricu koja mi je draga, mada nas dvoje smo sada super - rekla je Matora.
Ne privatizujem ja to, ali ona meni tako priča i dr*a me konstantno - rekao je Sandi, a onda otkrio da bi se fizički obračunao sa Ademirom Peleša koji je došao da se obračuna sa Sandijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj, nisi ti vredan ovde da se neko tebi obraća - rekao je Peleš.
Ja sam rekao sve svima u lice, a nisam kao ti što ste vi svi pi*ke - rekao je Sandi.
Ma, ti bi pao posle pet sekundi kada bih ti ja dohvatio - rekao je Peleš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga njima se u emisiji pridružila Deniz Dejm.

Ja moram da kažem da sam se ja ispitivala o Sandiju, pa sam išla da vidim njegov Instagram i provalila da on kupuje lajkove - rekla je Deniz, a potom ju je Bane upitao da li ju je neko šarmirao od muškaraca:
Nije me niko šarmirao, ali tek je treći dan. Moram da kažem da je meni Taki pravi prijatelj koji mi je pomogao kada sam došla u Beograd - rekla je Deniz, a potom pozdravila Mensura koji ju je imitirao i dala mu ocenu 2+.
Ja obožavam trans žene i pozdrav za sve LGBT ljude oni su moji fanovi i ja ih jako volim - rekla je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga