AKTUELNO

Zadrugari dali svoj sud!

Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima prokomentarisala sinoćni izboz za Miss i Mistera. Naredna zadrugarka koja je komentarisala bila je Jovana Tomić Matora.

Što se tiče Mikija, možda nije fer. Imaju pravo da se ljute učesnici koji su mislili da će da pobede. Meni je bilo zanimljivo da gledam kako se sprdaju sa Sandijem - govorila je Matora.
Uvredila je Nadeždu koju ni ne poznaje. Nadežda bar zna da peva, šta ti znaš? - pitao je Miki.
Ja Nadeždu gotivim - odgovorila mu je Subotićka.
Najviše sujete dolazi zbog nagrade Instagrama. Ovo se koristi da ljudi koji nemaju mu*a ustanu i leče svoje komplekse. Sale je trebao da uživa i da se za*ebava. Zna da je drugačiji i poseban. Postaje iscrpno, a peti dan je tek - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći se javio da prokomentariše Mensur Ajdarpašić.

Ne znam da li toliko ne volite sebe, pa ste dozovoli da drugi odlučuju koliko vas izgled vredi? Da li ste vi svesni sebe? Peti je dan, nismo šest meseci ovde, pa da zaboraviš na neke stvari. Ne mogu da razumem, ne znam da li uvažavate sebe? - upitao je Mensur cimere.
Mensur se bio naljutio, tek kad je dobio dve nagrade, tad se smirio - ubacila se Irma.
Ja sam zadovoljan svojom nagradom, ko ne bi bio? - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar koji je komentarisao bio je Marko Osmakčić.

Prvi put se mogu složiti sa Mensurom. Smatram da nisam to shvatio ozbiljno, počevši od Baneta, pa ko je zadnji bio, Janjuš? Od tri osobe sam dobio glas.
Treba da budeš svestan sebe, jedan si od lepših učesnika. Komentarisali su da su očekivali više. Mala Anđela je isto komentarisala - ubacila se Matora.
Shvatio sam da je sprdnja - nastavio je Marko.
Ja da izgledam kao Stnaija, rekla bih da hoću da pobednim - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga