AKTUELNO

Ne smiruju strasti!

Bane Đokić došao je na red da nominuje i komentariše Staniju Dobrojević i Marka Osmakčića:

Stanija me je iznenadila pozitivno, prirodna je i normalna devojka, nemam nijednu ružnu reč da kažem, a sa Markom sam se upoznala u karantinu, već je krenuo sa cveta na cvet, sada nosi tu etiketu, to je i potrebno za ovaj šou. Samo da bi se malo primirio, šaljem njega u izolaciju - odlučio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo bih postavila Marka, ti si rekao Anđeli da misliš da nije devojka kao sve druge, koje su to i kakve? - pitala je Nevena.
Pa, eto, ova devojka u ćošku, na čiji sam nivo morao da se spustim i to je to - rekao je Marko.
Njega ne poznajem, ali je on jedina osoba koja se posvađala ovde zbog hrane, niko nije dužan ovde da ti kuva! Nije bilo skuvano kad si ti želeo da jedeš i ti si krenuo da besniš - nastavljala je Nevena.
Ja sam samo rekao da smo pogrešno raspodelili i kupili, nemoj da me osuđuješ i stavljaš u taj koš! I ti si ista kao ostale! - pobesneo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sujetan do bola, čim ti neko ne ide po volji, to je katastrofa! Sa Stanijom nisam imala neku komunikaciju, sinoć mi je i poklonila nešto, za sad mi deluje da je okej, imale smo tu neku konverzaciju. Marka šaljem definitivno - odlučila je Nevena.
Što si me grlila u diskoteci?! - pitao je Marko.
Marko, hajde na hlađenje - poručila mu je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga