AKTUELNO

Nominacije u toku!

Sledeći zadrugari koji su izneli svoja mišljenja o nominovanim zadrugarima i dali svoj glas su Miki Đuričić, Lorna Partnemer, Zoki šumadinac i Ante Baždarić.

Ja sam sa Stanijom imao sukobe zbog prošlog rijalitija zbog fejk veza. Ja jesam nju optužio da je bila u nekom hotelu, ona nikog ne napada prva. Dejan i Dalila imaju pravo na svoju nominaciju, kad budu oni nominovani rećićemo šta imamo o njima. Stanija ima jezik opasan al činjenica je da ne dira prva. Jedino što zameram, njen stil oblačenja mi se ne sviđa. Činjenica je da nju ljudi vole, kakva je takva je Nije mi simpatična u ženskom smislu. Što se tiče Marka, meni je on fantastičan. On ne zna gde je levo ali je za rijaliti top, deluje mi kao blenta koji ne zna gde levo. Interesantan je. Ali, poslaću njega u izolaciju - Miki je izneo svoje komentare.

Foto: TV Pink Printscreen

Od kad smo ušli Marko i ja nismo imali neki odnos a Stanija je jako draga, simpatična i vesela. Za trunkicu mi je draži Pablo od Stanije ali poslaću Marka - glasala je Lorna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne poznajem ni jdno ni drugo lično. Samo želim da kažem da je Marko dobar za rijaliti. Što se Stanije tiče svi radimo posao koji radimo, nemam ništa protiv toga. Jako poštujem i volim žene. Šaljem Marka - Zoki se izjasnio.

Foto: TV Pink Printscreen

Staniju ne poznajem, lepa je, zgodna i komunikativna. Jedina mi je pruzila ruku. Sa Markom sam se upoznao u karantinu, nemam predrasude prema njemu, malo zna biti alav na hranu,Marka šaljem u izolaciju - prokomentarisao je Ante.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije, u video prilogu ispod.

Autor: Pink.rs

#Zadruga