AKTUELNO

Postaje žestoko!

Sastanak je u toku, a zadrugari biraju osobu koja se najgore snašla u "Zadruzi". Vođa Lepi Mića dao je reč Sandri Rešić.

Glasanje pakao i katastrofa, lažete svi. Slušala sam sinoć nominacije, da nije izbila svađa, bila sam previše blaga. Da nije bilo svađe ne biste znali razlog da se odlučite. Ima vas koji se niste snašli, da li je to ne snađenost ili stidljivost. Ovaj dečko, Ivan, mislim da brzo pucaš. Mislim da nisi još uvek najsnađeniji, što ne mora da bude loša stvar. Ljudi koje viđam su sami ili u društvima, ali neistaknuti. Neću glasati za aktivnost za crnim stolom. To što znate da se dernjate, to nije snađenost. Ja ću ovom prilikom da izaberem Olju. Išla je najava, mnogo buke ni oko čega, češlja i mazi kosu. Zbog ne šetanja roba o kojem je toliko pričano, ja ću reći - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nismo rekli da imamo vremena i da ne treba da ispucamo sve adute? Treba malo pričekati. Ispitujem i gledam. Družim se sa velikim brojem ljudi. Pet dana je malo da bi se moglo oceniti. Htela sam da me upoznate kao jednu Olju. Daj malo vremena Sandra - rekla je Vampirica.

Naredni zadrugar koji je glasao bio je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj dečko Davor, do juče nisam znao ni kako se zove. Saznao sam da je brat od Darka, rođak. Mislim da si stidljiv i povučen, ovo nije za tebe. Morate da se aktivirate. Nije lako, ovde ili si zver ili plen. Sandra prošle godine ti je bilo lakše sa ketering klanom, usta ih je*em baš - rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga