AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a sledeće pitanje postavio je novinar Pink.rs-a, Darko Tanasijević:

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, kako ti komentarišeš ovu situaciju sa Stanijom, da nije možda on ljubomoran pa je ovo posledica? - pitao je Darko Tanasijević.
Ne bih se opterećivao sa tim, ja sam sumnjao u sebe i mislio sam da sam ja ispao primitivan, ali sada kada vidim ovo, ovakav pristup ženama i ženskom rodu, sve mi je bezveze, nemam šta da kažem - rekao je Osmakčić.
Ti si momak koji pomno sluša i prati, kako ti ovo komentarišeš? - pitao je Darko Tanasijević.
Upoznali smo Saleta, on voli da se zeza, takav je. Malo smo ga na žurci ložili, on se primio, dao je njoj tih famouznih sto dinara jer nije mogao da kupi pivo. Ovo samo može da mu šteti, mislim da je preterao što se tiče ove situacije - rekao je Dino.
Ajde iznesi stav, na čijoj si strani, kome šta zameraš? - nastavio je Darko.
Mislim da je pogrešio jer je stavio Staniju u taj koš jer ja stvarno mislim da nije takva devojka - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije poenta da li je Stanija takva, nego što uopšte ima takvih devojaka koje to rade. Imam sestru, pa pomislim na to da ona radi nešto tako, zgrozio sam se, iskreno. Ako cenite ženski rod i imate nekoga pored sebe koga volite i poštujete, ali ovo je previše. Predaleko je otišlo, on je okej ovako za zezanje, za priču, ali ova priča je strašna, ne želim da ga vređam. Ovo gledaju nečiji roditelji - dodao je Mensur.
Ne znam šta da kažem, duhovit je, neobičan, videli smo kakav je. Ova priča je katastrofa, može se ljutiti do sutra, ali za mene je katastrofa. Nije isppao džentlmen - dodao je Pele.
Na izboru za mis mi je rekao da pu*im ku*ac. Ja ću ga tužiti, ne može mene niko da omalovažava. To što je uradio sa ovih sto dinara, samo da bi se pokazao, šta god da je Stanija radila to je njen život i njena stvar, nema prava da je vređa - ubacio se Limeni.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja ću nju tužiti što je Stanija rekla da sam makro - ubacio se Sale luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Miljana, možemo li da lujemo tvoje mišljenje? - pitao je Tanasijević.
Nisam dobro zbog Deniz. Moram da budem iskrena. Dopala mi se mnogo, ne znam šta osećam, neku zaljubljenost. Htela sam to nekako da izbegnem, tri dana se nisam kupala, nisam se nikada ovako ponašala. Ne znam šta će reći moji roditelji reći i oni koji me vole. Čula sam da se mama slaže pa mi je malo lakše. Pričaćemo. Što se tiče Dalila i Dejana, kapiram što imaju konflikt, ali za Saleta ne razumem. Igrao je sa njom, zezao se, ne razumem. Ali kako narod kaže, ku*va si ako daš, a ku*va si i ako ne daš. Tako da je verovatno mislio da može nešto ali je shvatio da ne može. Ona ništa loše nije uradila, čak ni se*s u rijalitiju od nje nismo videli, to što igra ispred ogledala je ništa. Najiskrenije, nikome ružnu reč nije rekla nikome. Ako si joj dao za piće, šta misliš da će da tititra mu*a. Mnoge devojke su gore od nje, nego se kače na nju bezveze, da sam na njenom mestu ne bih se obazirala uopšte. Niko nema dokaza, tako se govorilo za Sanju Stanković, počelo je od Kristijana a na kraju je mene tužila. Znam da je to tvoja lična frustracija, Sale - govorila je Miljana.
Mislim da nije moj kalibar. Miljana, ti kao da ne znaš da postoje hostese, promoterke, devojke koje reklamiraju pića. - dodao je Sale.
Ona da hoće to da radi sigurno je ti nećeš usmeriti na pravi put. Smatram da si jako isfrustriran - rekla je Miljana Saletu.

Foto: TV Pink Printscreen

On može da bude šmeker i smešan, na stranu što ga gotivim uvek ću reći svoje mišljenje. Ono što zamerim Staniji, to je što je bacala pare, mogla je lepo da mu da, bila bi veći šmeker. Mislim da je ovo dodvoravanje Dejanu i Dalili, jer su oni u sukobu sa Stanijom. Mislim da je to to - rekao je Mateja.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga