AKTUELNO

Opšti haos!

Lepi Mića je započeo svoju Igru istine!

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Dina, šta je bilo između tebe i Olge u karantinu? - pitao je Mića.
Bio sam pijan, ljubili smo se, hvatali, svega je bilo osim se*sa! Imala je ciklus, a da nije verovatno bi je*o - odgovorio je Dino.
Ja sam video da se ljube, a šta su tačno radili ne znam - dodao je Stefan.
Otkud ti znaš jel si ti bio u sobi - dobacila je Olga.
Ti si toliko pijana bila da me se i ne sećaš - rekao je Stefan Krstović.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da te pitam, smrdo mala, čije si slike pokazivao u karantinu? - pitao je Dino.
Ne znam o čemu pričaš - odgovorio je Krstović.
Pokazivao si gole slike njene, govorio svojima "viđi ovo, viđi ono", rekao si vidi šta sam ja sinoć, slikao si je krišom kad si spavao kod nje i pokazivao svima u karantinu i hvalio se - nastavio je Dino.
Ovo nije tačno, ja nemam slike gole i to niko ne može da pokazuje jer ja to ni nemam. Ja njega znam od ranije, a drugo moje slike sa Intagrama su svakako polugole, to su gluposti - vikala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si zadnji put video svoj ku*ac od stomaka - provocirao je Dino.
Vidi šta sad ispada, da si me krišom slikao i da si bio sa mnom. Objasni da si samo spavao kod mene i to ne u istoj sobi nego u apartmanu, ovo me sad baš nervira - govorila je Zonjićeva.
Za to i ja znam, da se on kao hvalio tim slikama, da je krišom slikao. Tačnije ja sam videla golu Marijanu na slikama - dodala je Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj drug koji je nju vozio ne znam da li je spavao kod nje ili sa njom. Ja sam videla slike kako ona spava gola i ne zna da je fotografisana. Nisam to htela da ti kažem jer je rekao da ću imati problem sa njim, rekao je da će me ubiti. Možda to nisu iste slike koje je videla Sanja, ali kunem se ja sam to videla - govorila je Mima.
On je psihopata, proganjao me je posle, blokirala sam ga, on je psihopata. Zašto si mi sad to onda rekla u rijalitiju, nego napolju, ako si mi drugarica? - pitala je Zonjićeva.
Činjenica je da to nema veze sa Krletom, nemojte da lažete ako nije istina, ako je on to uradio tuži ga i gotovo - vikao je Mića.
Možda Krle nije bio sa njom, ali je hteo da se pohvali. Sad je pitanje odakle njemu te slike? - pričao je Dino.
Ja sa njom nisam bio - rekao je Krstović.
Ovde sad svako može da kaže da je bio sa mnom, vidim ja. Janjuše, da mi se nikada više nisi obratio, pošto ti je ovo smešno - ubacila se Zonjićeva.
Jedva sam se izvukla iz tih kola kada me je vozio, pokušao je da me siluje, eto kakvog drugara imaš. Nakon svirke jedne nisam imala prevoz i Mima je ponudila da me on poveze do Beograda i to je sve - obratila se Marijana Mimi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga