AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je "Izbor potrčka", nakon čega će uslediti i "Pretres nedelje". Ovonedeljni vođa Đole Kralj večeras izabraće svoje potrčke, ali i pretpreti kritike ili komplimente na konto svoje podele budžeta.

Sledeći zadrugar kom je Milan Milošević dao reč je Pele:

Ni jednom trenutku se nisam šalio na njegov račun - rekao je Pele, na šta se nadovezao Kralj:
On je ispao u početku jako fin i dobar. Prvo nam je nudio svima pirinač, voleo me cenio i poštovao - rekao je Đole Kralj, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Svima si kukao kako si gladan - rekla je Spasojevićeva.
Pele je pokazao bes, nervozu prema meni. Šta si ti meni dao, dva slepačka hlebića? Ti ne možeš da se porediš sa mojom braćom. Idi u ćeliju tamo i spavaj.
Ma, 'ajde bre, pustite me te priče - rekao je Pele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispao si ker i džukela, vređao si mi i majku danas - rekao je Kralj.
Đoletova podela mi se svidela, a vi Đoleta ne poštujete. Danas je bio top na podeli budžeta. Ovo sada što on priča, smatram da je jako pogrešno što se svađaš sa ljudima. Ti si meni od večeras dobio krila. Ti si meni večeras pao na testu - rekao je Čolak, posle kojeg je reč dobio Stefan Mihić:
Moje pitanje je da li je Irma vođa ili je vođa Đole Kralj? Možemo videti uticaj Irme na njega. Svaki njegov potez je promišljen. Ona je to samom gestikulacijom pokazivala veliki, mali ili srednji budžeti - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Đole moraš imati svoj stav, mišljenje, izlganje o svakom zadrugaru, a ne biti pod uticajem ostalih zadrugara - rekao je Mihić.
Ja nisam kriv što si ti nadrndan na Irmu. Ako imaš nešto reci devojci, neće te ona ubiti. Ne znam što se vi plašite nje. Mnogi nemaju mu** da joj priđu i kažu sve - odgovorio je Đole.
Kako sam ja mogao da procenim Olgu, da je tako loš čovek - rekao je Đole.
Da li ti misliš da si imao danas svoj stav? - upitao ga je Stefan.-
Da, mislim - odgovorio je Kralj.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.