AKTUELNO

Raskrinkavanje od samog početka!

Na samom početku emisije ''Pretres nedelje'' Milan Milošević najavio je mnoga raskrinkavanja lažnih odnosa na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Pretres su krenuli sa ogovaranjem Sandre Rešić od strane Baneta Đokića i Olge Margitić:

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali ste ti Olga danas o Sandri Rešić. Pričali ste da laže da je završila dva fakulteta, a Olga je rekla da treba da se j u rijalitiju. Zašto to niste rekli u oči? - pitao je Milan, na šta je Đokić odgovorio:
Meni je Olga rekla da se oni znaju iz školskih dana. Ništa nisam rekao, što nije ona čula. Rekao sam da je počela da me nervira - rekao je Bane, pa se nadovezala Olga:
Da danas sam to rekla. Nije diplomirala kod nas na fakultetu gde smo išle, FDU - rekla je Olga, pa se Sandra nadovezala:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da nisam diplomirala, jer su mi iskrsle neke obaveze. Nikada u životu ti nisam rekla da se jeb** u rijalitiju - rekla je Rešićeva, pa je otkrila šta joj je Olg arekla pre ulaska:
Rekla si mi da ulazimo Dino fudbaler i ja. Nisi mi rekla da ste izlazili pre toga. Rekla si mi da ti nije momak, ali da se nadaš da će biti - rekla je Rešićeva.
Što se tiče razgovora, rekla je pred našim drugarom, da je najbolje da imam se** u rijalitiju - rekla je Olga, što je Sandra demantovala i zaklela se da to nije izgovorila.
Bila si više puta kod mene, a ne jednom - rekla je Olga.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da se Olga kloni Irme - rekao je Dino, pa se nadovezala Irma:
Što god da si prokomentarisala, ti si odmah skočila. Ti si prestala da glumiš kad sam te podsetila da si peevačica, i da si došla sa drugim ciljem - dodala je Irma.
Problem je to da kad je Sandra postala poznata, nikada se više nikome nije javljala sa fakulteta - rekla je Olga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nisam očekivala od nje - rekla je razočarano Sandra.

Posle rasprave, Olga se zaklela da ju je Sandra udaljavala od Irme Sejranić.

Nakon toga Olga se, sazanjem da ju je Bane slagao, posvađala sa njim, pa mu je tim povodom rekla:

Mi smo završili - odbrusila je Olga.

U ovu žustru svađu ubacili su se i zadrugari, pa su prokomentarisali kako ovako prolaze oni koji se dogovaraju pre početka Zadruge.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.