AKTUELNO

Sastanak i dalje traje!

Nakon Aleksandra Saše Todorovića, zadrugarima se na porodičnom sastanku obratio Bane Đokić.

Ko je ušao sa fejk pričom, taj će se nositi sa svojim problemima. Ja ću samo postaviti jedno pitanje. Ko je sebi dao za pravo da gura ruke u tuđe stvari i ukrade tuđi eurokrem? - pitao je Bane.
Imamo prečih stvari od eurokrema - poručio je Lepi Mića, a zatim je ustala MC Aleks:

Foto: TV Pink Printscreen

Da se osvrnem na Dalilu i zahvalim na lepim rečima. Emocije između Matore i mene jesu iskrene, ali na prijateljskom nivou. Mi smo se družile i u "Zadruzi 1" i spolja. Ovi što se pozivaju na to da su njeni prijatelji, nemaju pravo da skaču. Isključivo imamo prijateljski odnos, hvala ti na lepim rečima - istakla je MC Aleks, što je nasmejalo Dalilu:
Varnice postoje! - istakla je Dalila.
Prijateljski odnos nije da se ti maziš sa nekim ko je u prirodi takav. Ako se ja mazim sa gejem, ja sam gej - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, ja te sada molim, imali smo konflikt prošle godine, lepio si etikete. Ako osetim bilo šta prema Aleks, ja ću prva da ustanem i da kažem, kao što sam za Rialdu - istakla je Matora.
Aleks, da li bi ostala prijateljica sa Matorom kad bi rekla da joj se sviđaš? - pitao je Stefan Karić.
Ja bih se potrudila da zadržimo isti odnos. Sinoć se pokrenula ta tema da sam ja bi, Stefan Mihić mi je prišao i to rekao. Mene zanima, ko je pokrenuo tu priču? - pitala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sećam se ko mi je rekao, života mi moga, stvarno bih rekao. Aleksandra je stvarno lepa devojka, blista, ima šta da pokaže, predivna je devojka, oči, usta osmeh - odgovorio je Mihić.
Ja sam rekao da mislim, ali nisam rekao da je bi, nego sam video da se Matora i Aleks maze - ustao je Ivan Radosavljević Beli.
Nemojte da rešavate svoje komplekse preko mene! - poručila je Matora.
Ja sam primetila da me ti merkaš i gledaš na žurki - poručila je Aleks.
Aleks nije bi, ali ako mi se bude svidela, ja ću da teram svoju priču. Ja volim strejt ribe i imaćte problem sa mnom. Mene je startovalo 4, 5 riba ovde, ne znam šta vi momci radite. Ja sam sinoć dobila poziv od još jedne devojke - nadovezala se Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da bih pre bila sa devojkom, nego muškarcem ovde, to nije bio poziv - ustala je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.