AKTUELNO

Novi detalji!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje je za Sandru Čaprić.

Zašto ne daš šansu Dinu, jako ste lep par? - pitao je Milan.
Znam, svi su mi to rekli - pokušala je da odgovori Sandra.

Marijana Zonjić i Filip Car su ušli u sukob zbog dobacivanja preko stola. Car je ironično rekao da je Marijana Zonjić ozbiljna devojka za vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam poruku gde je on rekao sad ću da obrišem sve da Maja ne bi videla - vikala je Marijana.
Ne želim da ulazim u veze da mi se deru i skaču po glavi, nemojte mi raditi ono što i prošle godine! Ako si me zvala u sobu da ti donesem čokoladu to znači da si je*ana, ali ja nisam došao! Jel si mi rekla sama da ti je neko rekao znaš Cara vodi računa, znaš da će te po*ebati? - pitao je Car.
Lažeš sve, jel si probao da me poljubiš? - vikala je Marijana.
I da jesam ko je koga zvao u sobu? Ja da sam probao da te poljubim ja bih i je*ao! Tvoji argumenti su da si legla kod mene u kreve? Zašto si došla gola u moj krevet? - dodao je Filip.
Imaju za sve glasovne poruke! Ja sam rekla da dođeš i da mi ostaviš sve što mi treba ispred vrata a ne da legneš u krevet - izjavila je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaju glasovne gde te ja pitam da dođem u sobu? - pitao je Car.
Nema on problem sa mnom nego zna se sa kim - vikala je Filip.
Što ti mene podje*avaš? - pitala je Zonjićeva.
Hteo sam biti sa tobom? Naravno da je sve sprdnja jer si kontejner! - nastavio je Car.
Evo opet Janjuš, eto njih dvojica opet oko iste devojke, opet ista stvar - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kažem ja jesi lepa i zgodna devojka, ali nisi za mene! Ja sam dokazao da se ni sa kim nisam taknuo ovde, da sam zauzet - dobacio je Car.
Ma nemoj a probao si dva puta da me poljubiš! Zašto? Zašto me pod*ebavaš ako te ne zanimam? - pitala je Marijana.
Ma gde ti da me zanimaš, tebe je*e moj drug, o čemu ti pričaš? Ti kao da želiš da pričam o tebi i da ti dajem reklamu. Svi mi znamo na koji način se ti je*eš! - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, svi m to kažu, ja se samo nasmejem. Ja sam mu pružila ruku od početka, da budemo jedno uz drugo. Ja teško otvaram emocija, mnogo mi vremena treba da se zaljubim i treba da mnogo dobro nekoga upoznam. Ono što sam do sada videla, on je dete od šesnaest godina, ja sam mnogo jaka i ne volim da dominiram sa muškarcima. On je jako fin, osećam se sigurnom, jer sam i napolju sa muškarcima više nego sa ženama. Dino je meni rtekao da ne vidi sebe ni sa kim osim sa mnom, ali ja sam jako prazna i ne mogu da uzvratim. Ispalo je da sam ja veštica a on jadni Dino, mene sve to povređuje i zato se povlačim. Ne želim da ga uvredim uopšte. Ne znam kako ćemo iznivelisati taj odnos - govorila je Sandra.
Ja sam previše poleteo, rekao sam to i svima. Takav sam - naveo je Dino.
On je i plakao, pa sam ja ispala kriva! - dodala je Sandra.
Ja nisam žrtva, ne mislim i ne osećam se tako. Jednostavno je meni par dana bilo kao godina, mnogo mi se dopala i eto ja sam rekao. Neću ja otići od nje, poštovaću njenu odluku. Sve će isto biti što se tiče našeg onosa, biće malo kočnica - govorio je Dino.
Napao me je da sam namerno rekla Saletu da bude sa mnom juče i da se zeza a ja sa tim nemam veze - pravdala se Čaprićka.
Sale, reci nam da li je to tačno? - pitao je Milan Saleta.
Muvam ribu zato što je top - odgovorio je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga