AKTUELNO

Evo šta je sve rekao!

Nakon Irme Sejranić, Marka Osmakčića i Sandre Rešić, u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, za komentar se javio Miki Đuričić, kako bi prokomentarisao odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Mene samo zanima, otkud tolika strast da se ljudi bave nekim sa kim se ne druže. Ako im se nešto desi, obiće se njima o glavu. On će da snosi posledice - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je visoko ciljana veza od samog trenutka kad je Milica komentarisala za Minu. Čim je prvu noć legla sa Mensurom pod pokrivač, Mensur je to napravio od nje da se kometnariše. Ovaj odnos ne može da se poredi. Da napravim retrospektivu. On je došao u "Zadrugu" da komentariše Tomovića. Zna se da je Tomović bio zaštitnik. Uzme Mionu, bude njen zaštitnik. Mensur je došao ovde da bude zaštitnik, a onda ima s*ks sa maloletnom osobom u 5 popodne. Da bi se okrenuli protiv nje ljudi, a on ispadne zaštitnik. Ovo je ono kako je on sebe zamišljao ispred ogledala, ovo nije on - istakao je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su najobičnije budalaštine i priče rijaliti igrača, koji žele da postignu da nešto bude kontra od onoga kako je zapravo. Ja znam šta vam je cilj. Vi imate jedan cilj i bićete istrajni u tom cilju. Treba da oteglite m*da za to. Meni je najbitnije da gledaoci znaju. Ko može da folira devet meseci, svaka čast. Meni se Milica odmah svidela, zato sam ušao u vezu sa njom, ne želim da se pravdam, najbitnije mi je da mi ona veruje, ne želim da se pravdam - poručio je Mensur.
On ovde priča kako ne voli silikone, a napolju ganja to, a onda nađe ovde neku prirodnu da bi se drugačije predstavio - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.