AKTUELNO

Ovo nije očekivao!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju vide dešavanja između Viktorije Mitrović i Marka Janjušeića, u izolaciji, pošto su oni potrčci ove nedelje. Voditelj Milan Milošević dao je reč Viktoriji kako bi objasnila šta je pričala na klipu.

Ja sam rekla dobar je, za Cara. Ne znam šta je mumljao, ja njega ne mogu da povatam. Ja sam rekla samo za Cara da je dobar, šta je on muljao, ja se ne sećam - rekla je Viki.
U fazonu, kao da je bila sa njim, tako izgeda - dodao je Janjuš.
Je l' si se dopisivao sa Viki? - pitao je voidtelj Milan Milošević
Nikad - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da se dopisivala - nastavio je Janjuš.
Kad sam rekla? - pitala je Viki.
Prvi put sam je u kući upoznao. Rekla mi je da me je videla na splavu - objasnio je Car.
Jeste dobar frajer. Ne znam što komplikujete? Ti prvi komplikuješ, motko. Da sam mogla da biram napolju pre bih bila sa njim tih 10 minuta, nego sa tobom - rekla je ona Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti je slatka? - pitao je Milan Milošević.
Ne mogu da pričam, situacija mi je takva - odgovorio je Filip.
Ja nemam problem ko je zauzet, to morate sami sa sobom. Ja kažem generalno, kad bih morala da biram. Ne kajem se, možda se malo i kajem. Posle je*anja, nema kajanja. Da mi je bilo okej ja bih se zadržala, idemo dalje, sledeći levl - komentarisala je Viktorija.
Meni je ona simpatična. Ne znam kome bi mogla biti simpatična i draga sa ovakvim izjavama. Žene koje se ovako ponašaju, gledam ih kao muškarce. Stvarno si brat - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga