AKTUELNO

Raskrinkavanje!

U toku su druge nominacije u petoj sezoni "Zadruge", a Olja Vampirica (Večeras Ajfon) naredna je komentarisala Viktoriju Mitrović i Marka Janjuševića Janjuša:

Ja bih volela da se večerašnje nominacije ponište, jer je meni jako teško da izaberem. Podržavam Viki, verujem da će oboje ostati. Želim joj da ostane što duže i obezbedi sebi i detetu bolju budućnost. Što se Janjuša tiče, on je stub ovog našeg rijalitija. Ja ću ostaviti Viki - rekla je Olja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobra sam i sa Viki i sa Janjušem, ali sa njom konstantno pričam, uvek je tu za mene, ne zanima me čime se ona bavi, bitno mi je kako se ponaša prema meni, poslaću Janjuša - odlučila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sve gledam malo drugačije, mislim da svi mi biramo svoj put, verujem da je Viki imala težak život, ali svi imamo priliku da biramo pravi put, a mislim da je ona na pogrešnom putu. Ne sviđa mi se njeno ponašanje i golotinja. Što se Janjuša tiče, ne bih voleo da budem u njegovoj koži, samo mu zameram konflikt sa Mićom, ja Mići nikada ne bih uzvratio. Njemu dajem prednost, šaljem Viki - rekao je Davor.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam koga da pošaljem. Viki je predivna devojka. Nije moja stvar čime se ona bavi, mene to ne zanima, prema meni je predobra, uvek je podelila sve sa mnom. Janjuš i ja se poznajemo od spolja, dobri smo drugari, sad je nezahvalna situacija. Poslaću Janjuša - govorila je Olga.
Samo sam je upoznao - objasnio je Janjuš.
Ja se družim sa svima, jedva sam čekala da dođe do nominacija, jer sa mnogima sedim, ali i dalje ne znam šta misle o meni - odgovorila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga