AKTUELNO

Lepe reči za zadrugare!

Upravo je počela emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem. Ovonedeljni potrčci su Sandra Čaprić i Filip Car i zadrugari večeras glasaju koga šalju u duel za izbacivanje. Voditelj je dao prvu reč Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je vrlo interesantna nominacija, ovo su interesantni likovi koji će lepo voditi rijaliti! Ova priča je već uzela maha. Sandra je neko ko je ušao ovde kao javna ličnost, pevačica, nosi javnu etiketu ličnosti koju mora da opravda. Ušla je ovde, bez obzira na hit, ona je neko ko zna da priča, neko ko je ušao ovde da pokaže sebe na pravi način. Trenutna priča da li je njoj korisna ili ne videćemo kroz vreme. Ako joj se sruše snovi sa Carem, može da popravi svakako. Mislm da je malo poranila i da je sebe dala na dlanu, možda nije trebala. Možda je to i iskreno, možda je karakterna osobina, ali ona je javna ličnost i mislim da će biti osuđena. Smatram da je malo zapustila okolinu i prostor u kojem živi jer se zaljubila u lika koji ne znam da li zaslužuje tu pažnju. Ona je prva devojka koja je povezana sa Carem koja ima neku stabilnost. Ne ponižavam nikoga, ali su ostale mnogo nezrelije i drugačije. Zameram joj brzi ulazak u ovu priču, ona gleda negde daleko i kao da traži da joj neko kaže da - govorio je Mića.
Što se tiče Cara on je neodgovoran i bezobrazan, ali moram priznati da je sada drugačiji. Mnogo priča a ništa ne kaže. Prema Sandri je malo moralniji, nema psovki ali je ušao sa strahom. Kada sledi ulazak u kuću on se sredi, čeka neku bombu, ali kad uđe kašikara on se razočara. Zameram mu svađu sa Mensurom. Vreme će pokazati kako će ići priča sa Sandrom. Još jedna stvar za Sandru. To što je ona rekla juče da je stavila tačku na sve, nije istina, menjao sam im baterije i video sam bliskost, tako da će to tek da bude svega. Pošto je njena prva nominacija, ostaviću damu ovde, a Car neka ide u izolaciju, taman da sve lepo izmeri i razmisli. Da ga ne ureknem, mnogo je drugačiji za ovih dvadeset dana - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević je dao reč Miji Jovanović i Saletu glumcu.

Ne poznajem nikoga do ulaska ovde. Sandru znam kao veselu, raspoloženu. Kada sam spomenula njihov odnos, malo se naljutila ali sada smo okej. Što se tiče Filipa, kažu da je bio drugačiji ranije, ali sada je okej. Isto ću kao Mića da ostavim Sandru, ipak je žensko - kratko je iznela Mia.
Car kao da je u nekom živom blatu. Kao da neće da ima ozbiljnu vezu, kao da voli te veze bezveze, a preko puta njega je sada Sandra, koja je izuzetno lepa, stavilna, uspešna. Mislim da je ovo prilika da preseče sve i napravi neku novu priču koja je normalna, ali mislim da ga to i plaši. Pričajući sa njom sam video da je ozbiljna devojka i da nije laka meta. Pala je pod čari Filipa Cara za tri dana, mislim da će ući u vezu sigurno. Super su mi par iskreno. On je izgubljen slučaj, moram da ga vređam kada je glup, ne treba da bude sa nekim ko jedva čeka da ga bije. Ostaviću Sandru, Filipe nemoj da se ljutiš - govorio je Sale glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga