AKTUELNO

Svi posmatraju ovaj odnos!

Predstavnik sedme sile je podigao i Staniju Dobrojević u emisiji "Pitanja novinara", kako bi sa njom popričao o prisnosti sa Markom Osmakčićem.

Stanija, iz aviona se vidi da tu postoje neke emocije, kao i da ih ti suzbiješ -

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko nikad ne potiskuje emocije. Kad bi se meni stvorile nove varnice, ja bih se obratila svom dečku u kameru i rekla da završavamo priču. Ja znam u kakvoj sam vezi, on je presiguran u sebe, ja sam stabilna. Imam dogovor sa svojim dečkom da mogu da se družim sa bilo kim, samo da se ne grlim, ne štipkam, ne ljubim... Imali smo situaciju sa Čolakom u "Zadruzi 2", to nije bilo dobro. Marko je skroz drugačiji, poštuje mene i moju vezu. Svojim ponašanjem mi je dao prostora da možemo da se družimo i pričamo. Hvala mu na svim lepim rečima. Njemu se sviđa Sanja. Sanja je prekinula komunikaciju sa njim kad je on rekao da ga nijedna ne radi dovoljno. Njemu je tu bio povređen ego, rekao mi je da porazgovaram sa njom i da mu da još jednu šansu. Ja sam sela i porazgovarala sa Sanjom, da će on prestati da ide od jedne do druge. Sanji se dopada Marko, Marku se dopada Sanja, ali oni svi u kući igraju te dečje igrice, teraju inat. Ali Sanja mu se najviše dopada - rekla je Stanija.
Koji su Markovi kvaliteti koji se tebi sviđaju? - pitao je novinar.
Sem što lepo izgleda, karakteran je, srčan, duhovit. Super je za rijaliti. Nekad je i do devojke da izvuče iz momka ono najbolje. Poštujem što je sportista - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nisi zauzeta, da li bi Marko imao šanse kod tebe? - pitao je novinar.
Da sam slobodna, ne bih ja odmah tek tako, ali bih vremenom pružila šansu, ne samo njemu, nego i drugim, pa bih videla. Da je krenuo da mi se udvara, rekla bih: "Slušaj ti, mali, ispoštuj to i to". Pa bih videla da li bi ispoštovao. U kući ima zanimljivih muškaraca, ja sam Markom najviše vremena provodim. Duhovit je i srčan, ali ima i drugih momaka u kući koji su zanimljivi - istakla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.