AKTUELNO

Iskrenost vlada za crnim stolom!

Posle pauze, Dušica Jakovljević je pozvala zadrugare da se vrate za crni sto, pa je predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, sledeće pitanje postavio Marijani Zonjić:

Vidim da se nešto desilo. Kako je došlo do toga i na šta to liči da Janjuš miluje po zadnjici drugu zadrugarku? - pitao je Darko, na šta je ona odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga gledala u oči dok je on to radio. Užas. Rekao je da hoće da bude plastični hirurg. Mene ne može da dodirne a njih može. osećam se odvratno i on to zna. Sad mi je rekao da mu dam još jednu šansu, ali mislim da njemu, Darko, nema spasa. Naučiću ga ja pameti, već je dobio lekciju, pa se nadam da je naučio nešto. S vremena na vreme ubacije neku novu, a ako ovako nastavi ohladiću se totalno - rekla je Marijana.
Marijana isto ne zna šta hoće. Sprda se i sve. Priznajem da sam grešio, ali ne toliko. Mi nismo u vezi. Ona je neozbiljna. Shvatila je da neke svoje greške treba da ispravi ovde. Ja se ne sprdam, tražim hitan poziv da pitam moje šta misle o Marijani - ubacio se Janjuš.
Meni su kolege upravo javile da si ti Janjuš u horoskopu riba, a Marijana rak i oboje ste emotivni. Zanima me zašto ne date jedno drugom šansu? Vodeni znaci su puni emocija - pitao je Darko, na šta je Janjuš odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek verovao u horoskop, da do pre dve godine nisam ni znao šta sam u horoskopu. Emotivan sam, al ću dati još jednu šansu Marijani. Sanja me je sad bacila u rebus. Bila je iskrena i rekla mi je da joj se sviđam, da je mene pravila sa Markom ljubomornim - rekao je Janjuš.
Ja ne znam šta radim više, ako bude nastavio ovako popizd**u. On zna sve sa strane da radi - rekla je Marijana.
Nisam spreman da nekome dam 100%. Šta ako krene i ne ide posle pet dana, bezveze smo ulazili u vezu. Neću to tako na brzaka. Ona je juče rekla da nema nikakve simpatije i da se nije zaljubila. Ona je mnogo gledala prošlu sezonu - rekao je Janjuš
Zbog čega misliš da si bolja od Mime i Nevene? - pitao je Darko, na šta je Marijana odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam ništa protiv njih, samo se moje ponašanje od njih razlikuje. To pipkanje i to sve. Mimu poznajem, Nevenu ne poznajem dovoljno.Ja sam se sa Mimom družila na neki način napolju i nakon toga ona je nastavila da njega češka, da se mazi sa njim i da flertuje sa njim. Što se tiče Nevene, ona je dozvolila da je uhvati za du*e i grudi, to je dovoljno. Nije im to okej što rade - rekla je Zonjićeva

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.

#Marijana Zonjić

#Marko Janjušević Janjuš