AKTUELNO

Haos u najavi!

U toku je emisija Izbor potrčka, a odmah nakon toga sledi Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, vreme rezervisano za raskrinkavanje i padanje maski u kome niko nije zaštićen. Novi vođa ove nedelje je Ante Baždarić, koji večeras treba da saopšti zadrugarima svoju odluku koja će dva zadrugara ići u izolaciju i boriti se za opstanak u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Trenutno se vodi polemika oko toga da li je Mensur ljubomoran ili zadovoljan zbog Miličinog malog budžeta koji je dobila od Antea.

On bi to protumačio kao provokaciju, to je normalno. Svi bi to protumačili kao provokaciju - naveo je Karić.
A što ti onda tako kažeš svom drugu? Zašto je on navlačio njega da joj da veći budžet, a zna da bi to bila provokacija?- pitala je Dalila.
Ja sam samo hteo da napravim neki kompromis - dodao je Ante.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde Sandra, molim te reci svoje mišljenje - obratio se voditelj Rešićevoj.
Slažem se da je Ante njoj dao veliki budžet, krenulo bi džvonkanje i shvatio bi to kao provokaciju, definitivno. Kako je moguće da si očekivao to? Milica je neko ko se oprao od tebe ovde? Ja sam gledlaa kada si napao Milicu zašto ti nije priznala da se ljubila sa njim! Nije dobro ni što je on ustao ovde i napravio elaborat od toga, ali nije ni dobro to što se ona oprala. Ti si kao njen momak odabrao da veruješ njoj i to je okej ali ja sam izabrala da verujem njemu! Ona se oprala od njega zato je i dobila mali budžet! - vikala je Sandra.
Svako ovde ima ovde svoje trik mišljenja! - ubacio se Mensur.
Milice, izvoli - obratio se Milan Veselinovićevoj.
Pretpostavili smo da će on biti vođa, iskreno očekivala sam ovo. I da stavim tačku na ovu vezu, ja ne mogu da se ponašam sutra kao da sam ga zaboravila - rekla je Milica.
Ako ti je ovo osveta onda je mlaka. Ljudi nemojte biti toliko plitki - dodao je Mensur.
On je njoj kljucao ceo sastanak šta misliš kakav će budžet biti, šta očekuješ, a sada pričaš drugu priču - dodala je Dalila.
Ja sam bila neraspoložena zbog nekih drugih stvari ne zbog budžeta, on me je pitao u čemu je problem, to je bilo u pitanju. Bila sam psihički loše. Ja sam navela samo da sam gledala Mensura malo, da ne znam sve o njemu, nismo se pratili nikada na Instagramu, nikad ga nisam ni posetila.
Nisam neko ko će saznati ko će ući u Zadrugu, pa brže bolje slati poruke i nadati devojke kao paćenik. Ta sezona je ostala zapamćena, to je bio pečat Zadruge i mislim da je nemoguće ne znati ništa - nastavio je Crnogorac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga