AKTUELNO

Zadrugari ubeđeni da Dizdarević govori istinu!

Javnost je uzburkao snimak na kom Olga Margitić ljubi Dina Dizdarevića po stomaku i skida mu donji veš u klubu, pa je to bila naredna tema na večerašnjem pretresu:

Milane, nisam ni znala da taj snimak postoji, sve do dana kad je Darko rekao, Dino mi je rekao da je njegov drug to snimao, ja se toga nisam sećala. Ljubila sam ga po stomaku, ja se ne sećam, bila sam baš pijana. Nisam ponosna na taj snimak, sramota me je - objasnila je Olga.

Foto: TV Pink Printscreen

Oglasio se i njen drug, koji je otkrio da vas je zvao, dok ste u krevetu bili - obelodanio je Milan zadrugarima.
Ona me je zadovoljila u toaletu, to je istina - priznao je Dino.
Ja ne znam ko ovde misli da je Dino ovde slagao. Kome je logično da nisu završili u toaletu? Neka stane iza svojih postupaka - prokomentarisao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Te večeri je bilo svakakvih snimaka - dodala je Olga.
Nemoj da opet lažeš, stid me je da se ponavljam. Stefan njen je išao kući, ona tera svoje drugove na taksi, posle smo mi prešli na drugi splav i ostalo sam sve ispričao - objasnio je Dino.
Lupetaš gluposti, želim da dokažeš da sam bila sa tobom u toaletu! Možda se ne sećam, jer je bio mali, a ja sa malim ne umem da baratam - nastavljala je Margitićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Na mogu da tvrdim, ali mogu poći od sebe. Da kažem, kad je Dino počeo svoju priču pričati, ona ga je odmah prekidala i govorila kako je sve laž, odmah sam se pronašao u svojoj priči što je bila u karantinu. Meni je isto počela udarati na ego, imam i poruke kada me je zvala u sobu. I sad me opet povlači za jezik, ja se kunem u brata da smo se ljubili i da me je ručno zadovoljavala - prepričao je Marko.
Istina je da smo se ljubili - potvrdila je Olga.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga