AKTUELNO

Zbog ovoga su se posvađali!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Milici Veselinović.

Kako te nije sramota da Mensura nazivaš retardom, a on te toliko brani? Počela si prebrzo da budeš kao njegova prethodna -
Daleko od toga da sam mu kao prethodna, to je bilo u afektu, posvađali smo se zbog mleka. Daleko od toga da to mislim. Lorni sam rekla da mi je krivo da što se svađamo, mada bolje da nam budu takve svađe, nego nešto drugo - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Lorni si govorila: "Ja znam šta radim, ovo nije smešna svađa, ovo je uvod u ono što me čeka". Zar da ga tako nazivaš posle svega što je uradio za tebe? - dodao je Milan.
To nije svađa, to su gluposti, kao što on meni izgovori nešto, to su glupe svađe, to traje celih 15 minuta, to nisu neke bitne svađe, to su gluposti. Rekla sam da bih volela da nam uvek budu ovakve svađe, nego da budu ozbiljne, da se jurimo po kući i gađamo - dodala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima razlike od prethodne veze, ali nije mi se uopšte svidelo to. Ja sam išao po dvorištu da tražim mleko, tražio sam joj čašu, ona mi kao nad*kano: "Idi uzmi sam". Bezobrazno mi je rekla, to me je naljutilo, ja ne volim to. Kažem i ja njoj nešto, ali kad ona meni kaže. Previše je ljudi tu bilo da bi me nazivala retardom bez razloga. Ali rešili smo to - istakao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.