AKTUELNO

Mateja i Anđela izneli šok detalje!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". U Zadruzi je pušten snimak razgovora Anđele Đuričić i Mateje Matijevića u kom se raspravljaju zbog loših situacija koje se dešavaju u njihovoj vezi.

Anđeli je zasmetalo što je Mateja rekao: "Malo sam se ohladio."
Meni ovo izgleda kao na seriji, kao da su sve namestili. Oni su meni fizički lep par - rekao je Filip Car.

Jovana Tomić Matora se ubacila u razgovor, pa rekla da ova rasprava nije dovoljna za raskid veze.

Ako su videli da ne ide, ne treba siliti. Kod Mateje ovo traje od ranije, ne znate vi - rekao je Miki Đuričić.
Kako možeš tako da kažeš, kao da ti meni daješ šansu - rekla je Anđela.
Malo je nezgodno što ona ne ulazi tako lako u vezu, ali nije poznavala Mateju dovoljno i poštenije je ovako - završio je Miki
Ja sam juče ustao da odbranim nju u emisiju od Marka. Kada se pričalo o teškim situacijama u životu, ja sam rekao da ne treba da se osuđuje niko jer niko od nas ovde ne zna ko je šta prošao u životu. Ispostavilo se da je ona meni to zamerila. Ja to nisam znao. Nisam znao šta je preživela. Juče mi rekla "od ovog momenta više ne razgovaramo". Nakon toga sam probao da uđem u komunikaciju sa njom, da rešimo to, nakon toga Stefan je držao govor ona me pogledala i ništa. To je to u suštini - rekao je Mateja.
Postoje stvari koje ne želim da iznosim, to su porodične stvari koje ne želim da pričam - rekla je Anđela.
Ali on nije ništa ružno rekao - ubacila se Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekla nikome i neću da iznosim zbog roditelja svojih, prvenstveno - završila je Anđela.
U nekim situacijama, ja sam možda bio ugrožen. Danas sam povukao reči, neću da po dvadeset sati sa devojkom ne pričam i da se osećam glupo. Nije mi to to u potpunosti - rekao je Mateja
To je problem što kada ustanete da pričate, pričate laži - rekla je Dalila.
Mi kada smo sami, imamo totalno drugačiji odnos, teže se vezujem u vezama - rekla je Anđela.
U ovom startu kada gradimo neka osećanja i emocije, mene je to totalno ohladilo. Neću da dozvoljavam takve situacije - rekao je Mateja.
Retko sa kim se s bližim, ja sam njemu ispričala svaku svoju situaciju, sinoć sam odmah odreagovala zbog one situacije. Rekla sam mu neću da pričam do kraja emisije. On je pogrešno shvatio kada sam pomenula ravnodušnost. Mene ovde ne dotiče kada mi neko od zadrugara nešto kaže. Ja sam legla u krevet i postala sam totalno ravnodušna. To što je on mene ostavio, to je njegov problem. On se meni sviđa, ali izgleda da je bio folirant - rekla je Anđela.
Ja imam neke drugarice iz njenog mesta. Super su karakterno. Ja sam sličan kao i Mateja, kada se posvađam odmah raskidam - rekao je Stefan Karić.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Anđela Đuričić

#Mateja Matijević

#Zadrugari